fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Prezentarea de moda Ignite the Spark, Toronto

de

Duminica trecuta am fost invitata la un eveniment de moda organizat de fundatia canadiana de caritate Children’s Aid Foundation. Participantii la acest eveniment au fost vedete canadiene – actori, dansatori, sportivi. Nu este prima oara cand vedetele canadiene se implica in realizarea unor astfel de proiecte si in sustinerea fundatiilor de caritate si binefacere din Canada. Un alt eveniment similar a fost prezentarea de moda The Heart Truth Fashion Show care are loc anual in Toronto in luna martie, si despre care v-am povestit in unul din articolele mele precedente.

Children’s Aid Foundation a lansat fondul de caritate Ignite the Spark, un fond care isi propune promovarea tinerelor talente in randul copiilor dezavantajati social, iar evenimentul de duminica a sarbatorit lansarea acestui fond prin intermediul unui show de moda la care si-au dat concursul atat celebritati canadiene, cat si modele profesioniste, precum si copii. Vedetele care au au facut parte din acest proiect au fost Arlene Dickinson, femeie de afaceri; Debra McGrath, acrtita; Colin Mochrie, actor; Andrea Martin, actrita; Tré Armstrong, dansatoare si coreografa; Nick Ugoalah, sportiv. Gazdele show-ului au fost Anne Mroczkowski si Leslie Roberts, vedete TV canadiene, prezentatorii stirilor de la ora 6.00 de pe postul torontez de televiziune Global. Am primit invitatia de participare la acest show din partea reprezentantei Relatii Publice a dansatoarei Tré Armstrong. Tré este si membru al juriului show-ului canadian de dans “So You Think You Can Dance”.

Pe cinci din cele sase vedete participante (Arlene Dickinson, Debra McGrath, Colin Mochrie, Andrea Martin, Tré Armstrong) le-am vazut si la show-ul din martie, The Heart Truth Fashion Show. Intr-un fel, nu m-a surpsins sa ii regasesc si la acest eveniment, implicandu-se si in aceasta actiune de binefacere. Fiecare dintre vedete a povestit despre scanteia care le-a inspirat viata si le-a determinat cariera pe care au urmat-o, impartasind experiente atat pozitive, cat si negative prin care au trecut.

Tinutele vedetelor si modelelor care au fost prezentate in acest show au fost oferite de designerii Carolina Herrera, J. Mendel, Lanvin, Jil Sander. Printre sponsorii fondului de caritate Ignite the Spark se numara ziarul canadian National Post, revista Flare Canada, televiziunea toronteza Global, compania canadiana de telecomunatii Telus, lantul de magazine de incaltaminte Town Shoes.

Vedete pe pofium:

Arlene Dickinson, actrita

Arlene Dickinson, femeie de afaceri

Debra McGrath si Colin Mochrie

Debra McGrath si Colin Mochrie, actori

Tré Armstrong, dansatoare, coreografa

Tré Armstrong, dansatoare, coreografa

Andrea Martin, actrita

Andrea Martin, actrita

Nick Ugoalah, sportiv

Nick Ugoalah, sportiv

Manechine profesioniste pe podium:

iii 053

iii 054

iii 055

iii 056

iii 069

iii 070

iii 072

iii 073

iii 074

iii 076

Dupa eveniment, jurnalistii si fotografii au fost invitati in spatele scenei pentru poze si interviuri cu vedetele:

Debra McGrath so Colin Mochrie sunt parteneri nu doar de scena, ci si in viata reala, fiind casatoriti de 22 ani

Debra McGrath si Colin Mochrie sunt parteneri nu doar pe scena, ci si in viata reala, fiind casatoriti de 22 de ani

De la stanga la dreapta: Andrea Martin, Debra McGrath, Colin Mochrie, Nich Ugoalah, Tré Armstrong, Arlene Dickinson

De la stanga la dreapta: Andrea Martin, Debra McGrath, Colin Mochrie, Nich Ugoalah, Tré Armstrong, Arlene Dickinson

Andrea Martin

Andrea Martin

Arlene Dickinson

Arlene Dickinson

Nick Ugoalagh, de origine din Nigeria

Nick Ugoalah, de origine din Nigeria

Tré Armstrong

Tré Armstrong

Tré Armstrong si mama ei

Tré Armstrong si mama ei

Sursa poze: Victoria West

Categorii:
Evenimente

Comentarii

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title