fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Test9

de

Comentarii

  • Bun articol, imi place acest blog. Un pic off-topic: va supun atentiei site-ul FILME1.NET – un site gratuit de filme online subtitrate in limba romana, fara reclame (!), rapid si foarte bun. Eventual, poate va intereseaza si un schimb de linkuri. Va multumesc anticipat!

    Filme subtitrate online 23 septembrie 2011 20:07 Răspunde
  • Victoria ,ma intreb daca voi ati inceput acolo sa purtati imbracamintea de toamna …

    Aici oamenii sint impartiti in doua categorii din acest punct de vedere ,dar majoritatea nu a renuntat la hainele de vara, mai ales ca la amiaza este destul de cald.
    Totusi diminetile , serile si noptile sint racoroase (10 grade),iar vantul rece este prezent pe toata durata zilei .
    Fiind rea de frig ,eu ma imbrac deja mai gros dimineata ,iar dupa amiaza ma intorc de la servici cu haina “pe umeri” sau pe brat.

    Lili 25 septembrie 2011 17:33 Răspunde
  • Lili, da, aici unii au inceput deja sa poarte haine de toamna, dar nu toata lumea, multi inca nu sunt pregatiti sa renunte la hainele de vara. 🙂 Canadienii sunt mai caliti de felul lor din punctul de vedere al climei, si imbraca haine groase numai cand este cu adevarat frig. Un vant mai rece sau o zi cu 15 grade afara nu-i sperie asa de usor. 🙂

    Eu mai port o gecuta sau un trenci zilele astea, ca in sacou e prea rece pentru mine, dar la birou stau imbracata subtire.

    O saptamana minunata iti doresc!

    Victoria West 26 septembrie 2011 0:36 Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title