fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Revista presei de moda: Flare Canada, octombrie 2011

de

A mai trecut o luna, si revin cu un nou articol din revista presei de moda, de data aceasta fiind vorba de numarul de octombrie al revistei canadiene Flare.

Pe coperta din aceasta luna o gasim pe Freida Pinto, actrita care a jucat in filmul Slumdog Millionaire, 2008, castigator multimplu Oscar, inclusiv penrtu titlul de cel mai bun film si cea mai buna regie.

flare oct. 2011 cover FP

Revista o prezinta pe actrita intr-un pictorial realizat de celebrul deja fotograf Flare Max Abadian si fashion editor Emma Sloley.

fp flare 1

fp flare 2

fp flare 3

fp flare 4

fp flare 5

De asemenea, Freida Pinto este actualmente imaginea L’Oréal Paris:

fp loreal 8

fp loreal 2

fp loreal 3

fp loreal 5

fp loreal 6

fo loreal 7

Si un mic update din viata celebritatilor Slumdog Millionare – Freida Pinto si Dev Patel, actorul principal din film, inca mai sunt impreuna, dupa 2 ani. Au venit la Toronto in septembrie 2011 pentru TIFF — Toronto International Film Festival.

fp dv tiff sep 2011

Cat priveste tendintele de moda prezentate in acest numar al revistei, Flare ne readuce in atentie cele mai fierbinti trenduri din acest sezon cum ar fi imprimeurile abstracte (Abstract Print); carourile (Tartans & Checks); colierele masive (Irresistible Chokers); trendul culorilor (Color Blocking), tendinta mea preferata din acest an; pantofii Mary Jane; gentile si palariile extravagante (Uber-Cool Bags, Quirky Hats). Si cum sezonul de toamna e in toi, Flare nu omite sa ne puna la curent cu modelele de geci si haine care sunt acum la moda – geaca de motor (Biker Jacket), haina de toamna (multi) functionala (Utility Jacket); plus pantofii inflorati cu care cu siguranta vei iesi in editenta (Floral Shoes).

Michael Kors

Michael Kors

Michael Kors

Michael Kors

Nicholas Kirkwood for Erdem

Nicholas Kirkwood for Erdem

Royal Ontario Museum din Toronto gazduieste o expozitie de textile si piese vestimentare care au marcat lumea modei, incepand cu secolul XVIII pana in prezent, Riotous Colour, Daring Patterns: Fashion and Textiles 18th to 21st Centuries. Expozitia va fi deschisa pentru public pana in aprilie 2012. Una din piesele vestimentare prezente in aceasta expozitie care m-a facut sa vreau sa o vizitez este rochia newspaper John Galliano for Christian Dior din 2000 pe care Carrie Bradshaw a purtat-o in sezonul 3 din Sex and the City, dar si in al doilea film (it must be that dress!). Mi-am propus sa merg sa vad expozitia in weekendul care urmeaza.

newspaper dior 2

Categorii:
Revista presei

Comentarii

  • Mi-a placut de Freida de cand am vazut-o in Slumdog, insa de atunci nu prea am mai auzit foarte multe despre ea, iar in filme mai putin. Dar are trasaturi foarte frumoase…

    Cat despre expozitie, nu pot sa spun decat wow! Ce n-as da sa particip si eu.

    Dupa cum am promis, revin cu impresiile despre filmul documentar cu Anna W. Mi-a placut mult, acesta schimba intr-adevar impresia generala despre „the devil that wears prada”. E si ea un om ca oricare altul, dar care a muncit mult si isi permite sa fie rigida atunci cand conditiile i-o cer. Un documentar intereresant, cu iz, ca sa zic pe limba lui Carrie, fabulous!

    Flavia 8 octombrie 2011 23:31 Răspunde
  • Nici eu nu am mai vazut-o in alte filme pe Freida Pinto de la Slumdog incoace. Dar a jucat in cateva de atunci, cum ar fi „You Will Meet a Tall Dark Stranger” (Dia), „Miral” (Miral), „Rise of the Planet of the Apes” (Caroline), „Trishna” (Trishna). N-am vazut nici unul din aceste filme deocamdata. 🙂 Am vazut titlurile astea pe Wikipedia, si singurul film care imi era familiar (a fost la cinema anul acesta) este „Rise of the Planet of the Apes”.

    Acum joaca in doua filme, ambele in post-productie — „Immortals” (Phaedra), si „Black Gold” (Princess Lalla).

    Cat priveste pe Anna Wintour, acest documentar mi-a demontat imaginea de Dragon Lady pe care o aveam mai inainte despre ea. Da, este un om ca oricine altcineva, cu defecte si calitati, dar un bun profesionist in domeniul sau. Nu degeaba Vogue este cea mai citita revista de moda din lume, i se datoreaza aproape in totalitate. Daca filmul si cartea „The Devil Wears Prada” i-au adus prejudicii imaginii sale, eu cred ca documentarul „The September Issue” i-a facut dreptate.

    Victoria West 9 octombrie 2011 16:44 Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title