fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Sex and the City… again

de

Cum reactionati acum, dupa aproape 20 de ani, cand auziti Sex and the City? Dar cum reactionati cand auziti despre un posibil Sex and the City 3? Eu de exemplu inca reactionez bine. Dintotdeauna am fost fan Sex and the City, in toate formele in care am fost expusi la acest fenomen (in ordine cronologica) – rubrica originala Sex and the City din ziarul New York Observer pe care Candace Bushnell a scris-o in anii ’90 (acele articole inca mai pot fi citite in arhiva online a ziarului), cartea Sex and the City a lui Candace Bushnell care s-a bazat pe acea rubrica a ei din New York Observer, serialul din 1998-2004 care s-a bazat pe cartea lui Candace Bushnell Sex and the City, cele doua filme din 2008 si 2010 care s-au bazat pe serial, cele doua carti ale lui Candace Bushnell despre Carrie Bradshaw in anii tineretii (The Carrie Diaries si Summer and the City) care s-au bazat pe fenomenul Sex and the City, precum si cele 3 carti-albume despre crearea serialului si a filmelor Sex and the City. Le am pe toate acestea in colectia mea personala de filme si carti, si le-am vazut si citit de multe ori. O gramada de Sex and the City – stiu, stiu.

Si revin la intrebarea mea de la inceput – cum reactionati la un posibil Sex and the City 3?

Conform IMDB.com (dar si multe alte surse online), un serial bazat pe cele doua carti ale lui Candace Bushnell despre anii de tinerete ai lui Carrie Bradshaw va aparea in 2012. Deocamdata se stie ca scenariul serialului este gata, si unele zvonuri (mai mult sau mai putin confirmate) spun ca in rolurile celor 4 vor fi Elizabeth Olsen, sora mai tanara a gemenelor Mary Kate si Ashley Olsen (Carrey); Emma Roberts, fiica lui Eric Roberts si nepoata Juliei Robets (Miranda); Blake Lively (Samantha); si Selena Gomez, iubita lui Justin Bieber (Charlotte). Candace Bushnell face parte din echipa de productie a serialului. Se pare ca o vom vedea pe Carrie Bradshaw din nou, dupa ce am urmarit-o timp de mai bine de un deceniu in serialul care a consacrat-o, precum si in cele doua filme, de data aceasta intr-o alta epoca – anii ’80, Carrie la liceu, Carrie in primii sai ani la New York.

Gurile rele spun ca inca o doza de Sex and the City, fie ea si intr-o alta epoca, nu-si mai are rostul; ca au stors franciza asta pana la ultimul banut si pana la ultima sclipire de glamour; ca daca mai apare o bucata de Sex and the City intr-o forma sau alta, serial sau film, lumea iese in strada sa protesteze, etc. etc. etc. Dar cat ma priveste pe mine, sunt fana Sex and the City indiferent ce se intampla, si nu mi-ar displacea sa o mai vad odata pe Carrie Bradshaw intr-o alta ipostaza. Daca serialul va aparea pe micile ecrane, il voi urmari cu placere. Avand in vedere ca de data aceasta Sex and the City vine cu un suflu proaspat datorita tinerelor actrite care vor intrepreta rolurile celor patru personaje consacrate, exista speranta ca acest serial sa nu fie la fel huiduit asa cum s-a intamplat cu Sex and the City 2.

Categorii:
Filme

Comentarii

  • Din punctul meu de vedere, nu e too much. Desi nu mai sunt fana cum am fost la inceput, nici nu m-am saturat de cele 4 fete. Serialul se difuzeaza pe diverse canale americane in continuare. Si cand se termina, o iau de la inceput. M-am obisnuit ca in timp ce-mi fac treburile sa am serialul pe fundal. Chiar daca nu stau sa le urmaresc, le aud vocile si imi dau o stare de buna-dispozitie.

    Am inceput sa citesc The Carrie Diaries, dar nu stiu de ce nu prea m-a prins.

    Roxy 20 ianuarie 2012 2:42 Răspunde
  • Buna Roxy, ma bucur sa te vad. Nici pentru mine nu e „too much”. De altfel, chiar ma bucur ca va fi acest serial, caci ultima oara, dupa SATC 2, impresiile in general au fost negative, si acum pentru producatori e o sansa „sa dreaga lucrurile”. 🙂 Sper sa merite efortul.

    Victoria West 20 ianuarie 2012 5:34 Răspunde
  • eu sunt mare, mare fana satc! 🙂 dar nu m-as putea plictisi de cele 4 fete…nu vreau altele noi 🙂

    teogirl 20 ianuarie 2012 19:53 Răspunde
  • Buna Teogirl, bine ai venit pe acest blog si multumesc pentru visita. Si eu am observat aceasta reticenta din partea multora fata de ideea ca cele 4 personaje sa fie jucate de alte actrite decat SJP & co. 🙂 Inclusiv SJP este reticenta fata de aceasta idee, cum a declarat intr-un interviu mai demult, si o inteleg, 🙂 pana la urma este vorba de rolul ei suprem, rolul care i-a consacrat cariera de actrita. 🙂 Dar eu una sunt dispusa sa vad ce va fi de capul acestui serial.

    Victoria West 20 ianuarie 2012 20:11 Răspunde
  • Daca apare, eu sigur voi fi prima inscrisa pe lista de vizionare. Am vazut serialul de trei ori .. iar filmele o singura data.

    Go Carrie! 🙂

    Flavia 21 ianuarie 2012 18:04 Răspunde
  • M-as uita un pic, pentru ca mereu am fost curioasa de povestile lor de tinerete, dar sunt sigura ca nu va fi la fel de bun. Si, daca ii prind ca recicleaza glumele din SATC, salut!
    Am incercat sa postez comment pe celalalt blog al tau, dar n-am reusit, nu stiu de ce.

    catintherain 21 ianuarie 2012 19:24 Răspunde
  • Buna Flavia, dupa ce il vedem, revenim sa schimbam impresii. 🙂

    Catintherain, mi-a placut asta cu „reciclarea gluemlor din SATC”. 🙂 Sper sa nu se intample, caci ar deveni foarte previzibil. Avand in vedere ca e ceva nou, adica personajele aflate de-abia in pragul maturitatii, ar trebui sa fie diferit fata de clasicul SATC.
    Imi pare rau ca n-ai reusit sa postezi dincolo un comentariu, n-are de ce sa nu mearga, ar trebui sa fie ok. Azi am mai primit acolo comentarii, si nu au fost probleme.

    Victoria West 21 ianuarie 2012 19:33 Răspunde
  • Hei, Victoria, cand ma pregatesc sa-ti scriu si eu, pac, ai schimbat postarea! Deci, oricand thumbs up pentru SATC, sunt si eu convinsa ca prietenia fabuloasa a celor 4 femei a schimbat ceva in fiecare spectatoare, in fiecare femeie cat de cat interesanta:) Ar fi interesant sa vedem daca predecesoarele celor 4 reusesc sa fie convingatoare,in sensul fluentei dintre ele, si cele de mai tarziu..
    Si tin sa precizez ca o ador pe SJP…pe langa faptul ca stilul ei e deja inconfundabil, mie mi se pare ca e suficient de sexy si de glamorous si incat sa spui ca e ‘frumoasa’..Adica ce, numai tipe gen Barbie, cu trasaturi regulate, pot fi declarate femei frumoase? stiu ce spun gurile rele despre figura ei, dar poate prin prisma personajului pe care l-a creionat..eu o vad foarte misto!

    Cezara Popescu 22 ianuarie 2012 20:47 Răspunde
  • Buna Cezara, si eu o ador pe SJP, si sunt constienta ca in mare-mare parte datorita acestui personaj, Carrie Bradshaw. Stiu ca a jucat si in multe alte filme, roluri principale si secundare, dar nici un alt rol al sau nu le-a marcat pe femeile din lumea intreaga la fel ca si Carrie Bradshaw.

    Si stiu ca gurile rele spun fara perdea ca ea este urata, dar eu n-o percep asa, pentru un motiv foarte clar — SJP este iubita nu pentru frumusetea ei (discutabila sau nu), ci pentru stilul ei vestimentar. Cand spui Sarah Jessica Parker, nu te gandesti neaparat la „femeie frumoasa”, ci te gandesti mai degraba la „femeie cu stil”, femeie care si-a lasat amprenta nu numai in lumea modei, dar si in inimile milioanelor de femei din lumea intreaga.

    Victoria West 22 ianuarie 2012 21:17 Răspunde
  • Da, Victoria, asa este…gurile rele au mers pana-ntr-acolo incat sa spuna ca are o figura cabalina s.a.m.d. In fine,in momentul in care ti se incredinteaza asa un rol, de ‘femeie cu stil’, ‘fashion icon’,exista si niste argumente, nu? Iar actrita si personajul fuzioneaza astfel incat in mintea mea Carrie e inseparabila de SJP si viceversa. Si intr-adevar, accentul ar trebui sa cada nu pe cat de frumoasa e ea, ci pe ceea ce transmite!

    Cezara 23 ianuarie 2012 7:47 Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title