fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Noua colectie de toamna/iarna Roxanne Nikki, sezonul 2012-2013

de

Unul din evenimentele mondene din Toronto la care am fost invitata de curand a fost o prezentare de moda a creatoarei canadiene Roxanne Nikki, care si-a lansat noua colectie de toamna/iarna pentru sezonul ce urmeaza, 2012-2013. Evenimentul a avut loc in seara de 8 Martie, la una din galeriile de arta din Toronto, Jane Corkin din Districtul Distillery.

A fost un eveniment foarte reconfortant, la care s-a simtit bine toata lumea. Cand am ajuns acolo, am cunoscut-o pe reprezentanta Relatii Publice a creatoarei de moda, Lauren, cea care m-a invitat la acest show. Presa a inceput sa se adune pe la 7pm – reprezentanti de la reviste de moda din Toronto (am vazut acolo o echipa de la revista Flare), de la unele ziare toronteze, scriitori si bloggeri de moda. In timpul evenimentului s-a servit o gustare, precum si sampanie sau apa minerala. Toata lumea era cu cupa de sampanie in mana, iar atmosfera din galerie era cat se poate de “fashionable”.

La 8 a inceput show-ul de moda propriu-zis. Colectia contine atat linia pentru femei, cat si linia pentru barbati. Preturile acestor piese sunt cuprinse intre $150 si $4,000. Unele din aceste tinute sunt purtabile, pe altele le gasesc destul de extravagante – vi le arat mai jos si va las pe voi sa judecati daca va place aceasta colectie sau nu, sau daca unele din aceste toalete va vor impresiona mai mult si altele mai putin, cum a fost si in cazul meu.

Poze ale colectiei:

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Creatoarea de moda Roxanne Nikki alaturi de modele

Alte poze de la eveniment:

*

*

*

*

*

*

*

La sfarsitul evenimentului invitatii au primit cate un cadou din partea creatoarei Roxanne Nikki – “goodie bag” (este o practica obisnuita la evenimente de moda). Cadoul continea un pachet de 15 servetele umede pentru intretinerea cizmelor, mai ales cizme suede care sunt mult mai delicate si mai pretentioase decat cizmele de piele sau din material artificial. Produsul se numeste “Boot Rescue”, si este destinat inlaturarii petelor si noroiului de pe cizme, asociate cu schimbarea anotimpurilor. Chiar am o pereche de cizme suede, care sunt perfecte pentru sezonul de primavara, dar au de suferit atunci cand e noroi afara, si aceste servetele s-au dovedit a fi foarte utile. Cadoul mai continea cateva maruntisuri cum ar fi o husa pentru iPhone semnata Roxanne Nikki; un cupon de 10% Roxanne Nikki; flyere; etichete cu mesaje haioase pe care poti sa le lipesti pe oglinda din baie sau pe geamul masinii sau aiurea; 2 insigne cu acelasi stil de mesaje haioase (unul dintre ele este “No, You’re Weird!” si celalalt este “Shoe Person of the Year”); si un USB cu informatii, comunicate de presa si poze ale noii colectii de toamna/iarna 2012-2013 a creatoarei Roxanne Nikki.

O alta prezentare de moda din Toronto la care am fost invitata in aceeasi seara a fost The Heart Truth Fashion Show, un eveniment monden care are loc in Toronto in fiecare an in luna martie, cu putin timp inainte de a incepe Saptamana Modei Toronto, si care este organizat in scopuri caritabile – v-am povestit despre acest show si cu alte ocazii. Din pacate, nu am reusit sa ajung si la acest eveniment in acea seara, caci ambele au avut loc in acelasi timp. Cand am primit cele doua invitatii, m-am decis ca pana la urma sa merg la prezentarea de moda a lui Roxanne Nikki, pentru ca, pe de o parte, incepea cu o ora mai devreme decat The Heart Truth Fashion Show; iar pe de alta parte, am avut deja ocazia sa merg la prezentarea anuala The Heart Truth Fashion Show de anul trecut. Prezentarea creatoarei Roxanne Nikki a fost o ocazie pentru mine de a vedea ceva inedit si de a cunoaste un designer nou.

Photo credit: Victoria West

Comentarii

  • Victoria,admir cu oarecare intarziere colectia. Imi place ultima rochie de seara de la evenimentul Roxanne Nikki. E frumos aici la tine! 🙂

    Lacramioara 21 martie 2012 17:53 Răspunde
  • Buna Lacramioara, ma bucur foarte mult ca-ti place. 🙂 Si mie imi place acea rochie, si imi mai place haina ceea roz din prima poza, dar si alte cateva tinute. 🙂

    Victoria West 22 martie 2012 14:24 Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title