fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Cele mai bune coperte Vogue din 1892 incoace – Vogue The Covers

de

Anul acesta revista Vogue US implineste 120 de ani, si mai multe evenimente, editii si publicatii speciale Vogue marcheaza aceasta importanta celebrare a revistei. Lansarea recenta a Arhivei online Vogue este unul din evenimentele menite sa faca parte din celebrarea celei mai influente reviste de moda din lume in acest an. De asemenea, carti si albume dedicate revistei Vogue si istoriei sale de 120 de ani au aparut in librariile din lumea intreaga in ultimele luni. Una dintre aceste aparitii este Vogue The Covers, o carte-album publicata de editura americana Abrams (AbramsBooks.com), autorul careia este Dodie Kazanjian. Vogue The Covers prezinta copertele revistei Vogue din ultimii 120 de ani – cele mai frumoase, mai reusite, mai provocatoare si mai stilate imagini care au zambit iubitorilor de moda luna de luna, din 1892 incoace, de pe coperta revistei. 

Vogue The Covers contine peste 300 imagini – coperte ale revistei Vogue, organizate in ordine cronologica per decada: sfarsitul secolului 19, secolul 20, inceputul secolului 21. Colectia de coperti Vogue cuprinsa in aceasta carte-album reflecta istoria si evolutia modei, artei, culturii, fotografiei din 1892 pana astazi. Printre fotografii autori ai copertelor Vogue incluse in aceasta colectie sunt celebri fotografi de moda, colaboratori Vogue, cum ar fi Steven Meisel, Annie Leibovitz, Mario Testino. 

Cartea este diponibila in librarii si online – pe Amazon, Barnes and Noble, Chapters Indigo, iar pretul acesteia incepe cu $31.50 

Amazon.ca

O alta carte-album lansata recent de Vogue este Nostalgia in Vogue – o exceptionala colectie de imagini si articole publicate de Vogue in ultimii 80 de ani. Cartea este compilata de Eve MacSweenry si publicata la editura Rizzoli (RizzoliUSA.com). Anna Wintour este cea care a scris prefata cartii. Nostalgia in Vogue este disponibila in librarii si online – Amazon, Barnes and Noble, Chapters Indigo (pret in jur de $37).

Chapters.Indigo.ca

Categorii:
carti

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title