fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Nou in Bucuresti – Corelli Atmosphere Boutique, refugiu al frumosului

de

Corelli Atmosphere, boutique de cadouri, este o noua locatie in centrul Bucurestiului, deschisa recent (in martie 2012), ideala pentru iubitorii de frumos si design interior. Boutique-ul reuneste elemente de design interior originare din tari ale lumii cum ar fi Germania, Italia, Franta, precum si regiunea Orientului. Imbinand tarditia cu modernitatea, Corelli Atmosphere Boutique ofera o gama complexa de accesorii potrivite oricarui camin.

Boutique-ule ste impartit in 5 zone: living, bucatarie, incaperea de baie, gradina si zona de vinuri si ciocolata. Fiecare zona are un design special. Coltul gradinii este amenjata sub forma unui spatiu relaxare si lectura. Un strop de romantism face din piesele de mobilier (fotolii, scaune de gradina, mese) alegerea ideala pentru redecorarea caminului in stilul caselor de odinioara. Accesoriile de la Corelli Atmosphere Boutique intregesc tabloul decorative prin simplitate si bun gust.

Zona vinurilor si dulciurilor reuneste licori bahice din diverse regiuni ale lumii, precum Portugalia, Iatalia, Franta, iar ciocolata este din regiunea Orientului, purtand denumirea de Corelli Chocolate. De asemenea la Corelli Atmosphere Boutique se gasesc si cutii-cadou alcatuite din biscuiti Amaretti si vin, destinate persoanelor cu un program incarcat.

“Am deschis Boutique-ul dintr-o pasiune pentru frumos. In urma cu un an de zile, in timpul unei calatorii in Germania, am vizitat un targ destinat decoratiunilor interioare. Imediat am stiut ca vreau si pot sa aduc pe piata romaneasca piese cu un design special, dar la un pret accesibil. Astfel, a aparut Corelli Atmosphere Boutique, care isi propune sa transforme fiecare oaspete care ii trece pragul intr-un designer al propriului sau camin. In scopul acesta, la Corelli Atmosphere Boutique sunt tot timpul prezente 3 persoane pregatite sa ii ajute pe oaspetii nostril cu sfaturi si idei”, declara Irina Mansour, proprietara boutique-ului.

“Suntem un boutique de frumos, iar aici include atat piesele si accesoriile de design interior, cat si dulciurile si vinurile. Tocmai din motivul ca oferim produse atat ede personale, destinate sa aduca o bucurie celui care le achizitioneaza sau le primeste, am horata ca si preturile pe care le practicam sa fie prietenoase. Dorim ca intr-un viitor relativ apropiat san e extindem, iar acest lucru va fi posibil doar daca vom fi alaturi de clientii nostri prin produse de calitate si preturi decente. Colectia noastra se schimba odata la 2-3 saptamani, iar in luna mai vom aduce o gama exclusivista de portelanuri din Germania, ideala pentru petrecerile in gradina”, completeaza Irina.

Adresa Corelli Atmosphere Boutique este Strada Piata Amzei, nr. 10-22, parter, Sector 1, Bucuresti (fosta locatie CEC).

Corelli Atmosphere Boutique, sectia Gradina

Corelli Atmosphere Boutique, sectia Vinuri si Dulciuri

Irina Mansour, proprietara Corelli Atmosphere Boutique

Comunicat de presa distribuit de: Laura Iacobescu
Sursa poze: Laura Iacobescu

Categorii:
Evenimente

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title