fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Colectia Swarovski Atelier, primavara-vara 2012

de

Va povesteam in articolul meu de ieri despre un eveniment Swarovski la care am participat saptamana trecuta, in cadrul caruia a fost relansat noul magazin Swarovski Crystal Forest din Toronto. In acdeeasi seara a fost lansata si colectia Swarovski Atelier 2012 in colaborare cu 4 creatori de moda – Zaldi, Philip Crangi, Eric Daman si Christopher Kane.

Astazi as vrea sa va arat poze ale colectiei Swarovski Atelier 2012.

Zaldi

Colier Pyramis, $475

Bratara Cleo, $575

Cercei Drop, $270

Cercei, $110

Inel Shadow, $240

Inel Triangular, $240

Philip Crangi

Colier Laurel, Metallic Gold, $330

Colier Laurel, Metallic Silver, $330

Bratara Braid, Metallic Gold, $270

Bratara Braid, Metallic Silver, $270

Bratara de piele, Metallic Gold, $330

Bratara de piele, Metallic Silver, $330

Eric Daman

Colier Urban Aztec, $1,750

Pandativ Totem, $650

Bratara Small Hopi, $340

Cercei Dream Catcher, $440

Inel Tomahawk, $340

Inel Wigwam, $280

Christopher Kane

Colier Bolster, Light Azure, $550

Colier Bolster, Crystal, $550

Bratara Bolster, Light Azure, $340

Bratara Bolster, Crystal, $340

Sursa poze: Swarovski

Categorii:
High Fashion

Comentarii

  • Wric Daman e original, in rest, I’ve seen it all done before. Daca tot au facut atata parada, puteau sa fie mai inovatori, nu crezi?…asa they’re just following trends. Ceva foarte similar cu bratara Cleo poti lua deja de la Winners. Asta-i o prioblema 🙂

    anda 18 aprilie 2012 13:22 Răspunde
  • imi place mult acel colier aztec,e frumos cu pietre albastre cum imiplac mie.am cunoscut o doamna din familia swarovski in munchen acum cativa ani in casa unei cunoscute.era f modesta si imi marturisea ca nu are nici o bijuterie din colectia lor………nu am indraznit sa mai intreb de ce.asta asa sa va povestesc si eu ceva legat de acel nume.mie imi plac dar nu am cumparat inca ceva de la ei.tu ai cumparat ceva victoria?deoarece am observat multe postari ale tale despre swarovski!in rest….sanatate si liniste iti doresc!

    lumi 18 aprilie 2012 17:08 Răspunde
  • Anda, si mie mi-a placut cel mai mult colectia lui Eric Daman, este cea mai originala. Celelalte piese, desi sunt foarte frumoase si ele, stiu ca poti gasi bijuterii cu design asemanator in alte parti, mai ieftine.
    Dar in general am observat ca la fiecare colectie Swarovski vine cu ceva nou. Nu ca le iau apararea, dar am ajuns sa cunosc aceste bijuterii destul de bine, si de fiecare data, la fiecare colectie noua, au fost piese care iti taiau respiratia nu alta. 🙂

    Victoria West 19 aprilie 2012 18:11 Răspunde
  • Lumi, e adevarat ca scriu mult despre Swarovski, este unul din subiectele (si brandurile) mele preferate. Mentin o legatura stransa cu ei, si de aceea scriu des despre aceste bijuterii.
    Si ca sa-ti raspund la intrebare, da, am o colectie intreaga de bijuterii si accesorii Swarovski, doar ca nu le-am cumparat, ci le-am primit. De fapt, mi-ai dat o idee pentru urmatorul articol (pentru care iti multumesc 😉 ), si am sa revin cu mai multe detalii despre acest subiect in urmatoarea postare.

    Victoria West 19 aprilie 2012 18:25 Răspunde
  • Si eu am cumparat sau am primit, de cativa ani, mai din fiecare colectie, si-mi plac tare mult, dar ca designer nu ma inspira si nu cumpar decat daca ma dau pe spate, total ( e adevarat ca in fiecare colectie e cate ceva ce imi taie respiratia, dar nu intotdeauna pot sa-mi permit :), de fapt, de cele mai multe ori singurele care-mi taie respiratia sunt cele pentru care ar trebui sa-mi vand un rinichi ca sa le pot cumpara)…si, vorba ta, unele chestii sunt facute si de altii, la preturi mai mici.
    Dar Eric Daman ramane un geniu, ce sa mai 🙂

    anda 19 aprilie 2012 19:14 Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title