fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Stylish Devil vine direct de la Hollywood in Romania!

de

StyleAndTheCity.ro aduce direct de la Hollywood in Romania pe Stylish Devil! Stylish Devil este un stilist online care ofera consultanta de imagine gratuita tuturor femeilor din Romania. Cum femeile sunt interesate si ingrijorate, in aceeasi masura, de imaginea lor si de felul cum arata, StyleAndTheCity.ro isi doreste ca toate romancele sa fie sanatoase si frumoase, in acelasi timp. De aceea ofera tuturor posibilitatea de a consulta un stilist, stilistul Stylish Devil!

Stylish Devil, pentru ca imaginea conteaza

StyleAndTheCity.ro s-a gindit la nevoia femeilor pentru o imagine mai buna, completata de stil si eleganta. Femeile isi doresc sa fie remarcate, appreciate. Prin urmare, vor cauta mereu sa-si imbunatateasca aspectul fizic printr-o serie de tehnici care le stau astazi la dispozitie, cu ajutorul stilistului online Stylish Devil.

Stylish Devil, pentru ca impactul imaginii unei femei ii poate afecta inclusiv sanatatea

Tipul de silueta afecteaza in mod evident postura si tinuta unei persoane si are un rol semnificativ in atractia fizica. Hainele si alegerea lor au un rol esential in infatisarea unei persoane. Ele pot schimba in bine, dar si in rau tinuta unei femei. Moda si tendintele ei pot influenta imaginea corpului, dandu-i diferite proportii. Este mult mai important sa stii cum sa alegi hainele ideale pentru forma corpului tau decat sa optezi pentru ceea ce se poarta. Aici intervine Stylish Devil!

Stylish Devil, stilistul online ce ofera consultanta de imagine gratuita tuturor femeilor din Romania

In Romania, femeile nu beneficiaza de consultanta de imagine gratuita. De aceea, Styleandthecity.ro s-a gandit la femeile din Romania care sunt dornice sa-si imbunatateasca aspectul fizic, dar care nu dispun de resursele necesare pentru a plati un stilist, asa cum vedetele si modelele de success pot sa o faca. Stylish Devil este un stilist online, care ofera sfaturi gratuite tuturor si la care poate apela oricine.

Mesajul lui Stylish Devil catre noi toate, este ca astazi poti fi o femeie moderna si irezistibila, daca beneficiezi de putina creativitate si daca stii sa ceri ajutor. Iar acum ai ocazia sa profiti de consultanta si ajutor in mod gratuit prin intermediul Stylish Devil, stilist online!

Intra pe pagina de Facebook a site-ului StyleAndTheCity.ro pentru a intra in contact cu stilistul online! Spune-le si prietenelor tale ca Stylish Devil a venit si in Romania, dupa ce a facut ca starurile de la Hollywood sa capete un look sexy si increzator!

Despre StyleAndTheCity.ro

StyleAndTheCity.ro este un site despre moda si frumusete, un site dedicat tuturor femeilor, a carui misiune este sa le ajute sa-si infrumuseteze atat imaginea exterioara cat si cea interioara, cu scopul ca acestea sa se priveasca si sa fie privite de cei din jur intr-o lumina cat mai pozitiva.

Comunicat de presa distribuit de: Web Connect PR
Sursa foto: Web Connect PR

Categorii:
tendinte

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title