fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Noua colectie Swarovski, sezonul de toamna/iarna 2012-2013

de

Swarovski pregateste lansarea in magazine a noii colectii de bijuterii si accesorii pentru sezonul de toamna/iarna 2012-2013, si ieri la Toronto a avut loc prezentarea noii colectii. Evenimentul a avut loc in centrul Toronto-ului, la galeria Andrew Richard Designs (571 Adelaide Street East). Am fost invitata sa vad colectia, alaturi de alti jurnalisti si scriitori de moda din Toronto.

Ca de obicei, a fost un eveniment fabulos. Noua colectie Swarovski pentru urmatorul sezon de toamna-iarna se numeste Kingdom of Jewels si este inspirata de arta si istoria medievala. Colectia curpinde linia de bijuterii (coliere, pandative, bratari, inele, cercei), iar dintre noile accesorii fac parte posetele, accesoriile din piele, ceasurile, brelocurile, figurinele de cristal. De asemenea, colectia contine linia Hello Kitty, linia Disney, linia de bijuterii si accesorii pentru barbati, precum si linia de bijuterii si accesorii pentru Craciun. Preturle colectiei sunt cuprinse intre $40 si $1,300. Colectia va fi disponibila in magazine Swarovski si online incepand cu august 2012.

Va arat mai jos poze de la eveniment, dar voi reveni cu mai multe detalii despre aceasta colectie in articolele urmatoare.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

O paranteza despre figurinele Hello Kitty (poza de mai sus). Figurina cea mare face parte dintr-o editie limitata Swarovski, si in total sunt 88 figurine din acestea Hello Kitty in intreaga lume, aceasta fiind una din cele 88. Valoarea ei se ridica la $10,000. Figurina cea mica in schimb nu face parte dintr-o editie limitata si va fi disponibila in magazine la pretul de in jur de $110.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Photo credit: Victoria West

Categorii:
Evenimente · High Fashion

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title