fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Noutati cosmetice de la Avene si Klorane

de

In asteptarea verii, Avene si Klorane vin cu noutati care sa ne ajute sa ne pastram pielea si parul frumoase in ciuda arsitei si a soarelui dogoritor (pe care il asteptam totusi cu nerabdare).

Noul Avene Reflexe Solaire, din gama portocalie Avene Sun Care te ajuta sa-ti protejezi pielea de efectele nocive ale soarelui in orice moment, e recomandat pentru toate tipurile de piele sensibila si are factor de protectie 50+. Este lansat acum, dar poate fi folosit tot anul, vara sau iarna, ori de cate ori soarele devine suparator. Se gaseste intr-un ambalaj practic, care incape in cea mai mica geanta, pentru ca a fost dezvoltat special ca sa il poti avea la indemana oricand.

Noul Sampon uscat de la Klorane, un produs revolutionar foarte practic in ziua de azi, rapid si simplu de utilizat, ideal pentru a-ti pastra parul curat, chiar si atunci cand iti e imposibil sa te speli. In plus, samponul uscat de la Klorane are cateva beneficii revolutionare exclusive: confera volum parului si il aranjeaza in mai putin de 2 minute. Il pot folosi persoanele cu par gras, cele cu par vopsit, mamicile, persoanele care au scalpul sensibil ori iritat, sau pur si simplu persoanele care vor sa isi coafeze parul fara sa il incarce. Ce e minunat e ca nu ai nevoie de apa, deci il poti folosi oriunde, oricand.

Comunicat de presa distribuit de: GMP PR
Sursa poze: GMP PR

Tag-uri:
· · ·
Categorii:
Frumusete

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title