fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Vara sportiva cu Avon Cosmetics

de

Vara lui 2012 este o vara sportiva, de la Campionatul European de Fotbal din Polonia si Ucraina pana la Jocurile Olimpice din Londra, sportul este in lumina reflectoarelor, iar AVON se alatura femeilor si le sustine in momentele de grea incercare care urmeaza in acest sezon.

Campionatul European de Fotbal este perioada in care majoritatea barbatilor sunt cuprinsi de febra meciurilor si nu mai acorda aceeasi atentie iubitelor, asa cum le-au obisnuit pana acum. Demult apuse zilele in care erau acolo sa te ajute cu obiectele depozitate pe cele mai inalte rafturi, demult apuse dupa-amiezele de mers la cumparaturi cand puteau fi încredintati sa te ajute la alegerea rochiei perfecte, adio micilor rasfaturi cu care te asteptau acasa dupa o zi lunga de munca – acum meciurile de fotbal le capteaza toata atentia. Insa ce metoda mai buna de a-i arata ca si tu ii esti alaturi asa cum iti este el in restul anului decat prin a-ti sustine cu pasiune suporterul?

Acum e usor sa-i arati ca-i esti alaturi, pentru ca AVON te ajuta sa devii fanul numarul unu al suporterului tau prin noua gama de produse AVON For MEN. Editia limitata Championship Collection include gelul de dus Tournament care il va revitaliza si-l va pregati pentru serile in care isi va aclama echipa preferata, balsamul si after shave-ul nutritiv Tournament care ii vor lasa pielea hidratata si calma, si apa de toaleta Pro Goal care il va face sa se simta ca un adevarat castigator.

Iar pentru toate eforturile pe care le faci pentru a fi alaturi de el in perioada Campionatului European, AVON ti-a pregatit o surpriza – seria noilor produse nu ar fi completa fara linia de accesorii special create pentru tine. Setul Whistle, care include un colier cu pandantiv in forma de fluier, poleit cu argint si accesorizat cu strasuri, impreuna cu o pereche de cercei; sau setul  Fotbal, care contine 3 perechi diferite de cercei – acestea vor fi elementele care fac diferenta in serile dedicate competitiilor acerbe. Geanta de sport o sa-ti fie un aliat de incredere pentru a te mentine intr-o forma perfecta.

Transforma aceasta vara sportiva intr-una dintre cele mai memorabile veri pentru tine si suporterul tau alaturi de produsele de ingrijire si minunatele accesorii AVON.

Despre AVON Cosmetics Romania

AVON Cosmetics Romania este cea mai mare companie de vanzari directe si lider pe piata cosmeticelor din Romania.

Inovatia ocupă un loc important in misiunea companiei, Avon lansand de-a lungul timpului numeroase proiecte îndraznete. Printre acestea se numara: primul card de credit parfumat; primul serviciu de telefonie mobila pentru femei, in colaborare cu Orange; comunitatea online AVON Connects; blogul de companie premiat cu locul I la Roblogfest 2010; precum si Cartea Dragostei AVON de Alice Nastase Buciuta.

Compania este preocupata nu numai sa aduca femeilor frumusete si oportunitati de cariera, dar si sa le imbunatateasca viata, promovand respectul pe care societatea il datoreaza rolului lor in dezvoltarea sociala si militand continuu pentru sanatatea si standardul lor de viata.

Gel de dus, gel de ras si balsam dupa ras pentru barbati „Avon Champion”

Set Avon Football Whistle

Apa de toaleta Avon Pro Goal

Comunicat de presa distribuit de: The Practice PR
Sursa poze: The Practice PR

Categorii:
Frumusete

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title