fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Coafuri 2012 in tendintele verii

de

Inspira-te din cele mai noi tendinte ale verii 2012 si straluceste ca o adevarata printesa prin abordarea unei coafuri unice. Anul acesta ai de ales din mai multe tipuri de coafuri precum cele in linii asimetrice si unghiuri filate, iar Style And The City te ajuta sa o alegi pe cea potrivita pentru tine. Aspectul geometric este la foarte mare cautare in acest sezon, asa ca pune-ti in valoare fata cu ajutorul unei coafuri potrivite personalitatii tale.

Coafuri 2012 cu linii asimetrice

Liniile asimetrice ofera un aer plin de creativitate si originalite. Anul acesta reinventeaza-ti look-ul cu ajutorul unei coafuri pline de caracter si atitudine. Femeile indraznete se vor indragosti pe loc de acest look, in special datorita faptului ca acesta ca se potriveste unui stil nonconformist si libertin. Alege o coafura in linii asimetrice pentru a iesi in evidenta in aceasta vara prin bun gust si rafinament!

Coafuri 2012 in unghiuri filate

Coafurile bob pentru par scurt si mediu nu ies din tendinte nici in acest sezon. Cu atat mai mult cu cat se poarta coafuri in unghiuri filate, pentru un look plin de indrazneala si energie. Recomandata femeilor dinamice si elegante, aceasta coafura reuseste sa se plieze pentru mai multe situatii in care orice femeie trebuie sa straluceasca prin aspect si atitudine. Abordeaza un stil dinamic si scoate la iveala femeia indrazneata din tine cu o coafura in unghiuri filate!

Coafuri 2012, modele rebele

Daca vrei sa ai un look de vedeta rock, atunci trebuie sa incerci una din coafurile rebele cu linia bretonului care trece de nivelul ochilor pentru a forma un ansamblu intreg cu restul suvitelor de par. Acest tip de coafura este recomandat femeilor care vor sa isi exploreze latura rebela, fiind indicata serilor in club sau la petreceri distractive.
Acum poti aborda si tu o coafura rebela pentru a explora la maxim potentialul tau de vedeta rock si pune-te la curent cu cele mai noi coafuri 2012 de pe site-ul www.styleandthecity.ro!

Despre Style And The City

StyleAndTheCity.ro este un site despre moda si frumusete, un site dedicat tuturor femeilor, un site al carui misiune este sa le ajute pe femei sa-si infrumuseteze atat imaginea exterioara cat si cea interioara, cu scopul ca acestea sa se priveasca si sa fie privite intr-o lumina cat mai favorabila.

Comunicat de presa distribuit de: Marketing Web-Connect PR
Sursa foto: Marketing Web-Connect PR

Categorii:
Frumusete · tendinte

Comentarii

  • Felicitari si pentru acest subiect!

    Imi place in mod deosebit coafura din prima poza a rindului de jos.

    Lili 1 iulie 2012 17:03 Răspunde
  • Buna Lili, mersi pentru vizita si pentru comentariu.
    Iti doresc un weekend minunat!

    Victoria West 7 iulie 2012 21:03 Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title