fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Brandul american de incaltaminte sport K-Swiss, acum si in Canada

de

Saptamana trecuta, miercuri pe 20 iunie, am fost invitata la un eveniment de presa organizat de compania de relatii publice din Toronto All Beef Media. Evenimentul a avut loc la hotelul Le Germain Maple Leaf Square din centrul Toronto-ului, iar vedeta evenimentului a fost brandul de incaltaminte si accesorii sport K-Swiss din Statele Unite, fondat in 1966. Este un brand adresat atletilor profesionisti, iar printre clientii lor fideli se numara tenisisti precum Anna Kournikova, Mardy Fish, Bob Bryan, tenisistul francez Gael Monfils. O alta vedeta care reprezinta brandul K-Swiss in campaniile sale publicitare este actorul si muzicianul Ed Westwick, acesta fiind cunoscut mai ales datorita serialului Gossip Girl in care joaca. Anna Kournikova este imaginea brandului K-Swiss inca din anii ‘90, de pe vremea cand a inceput sa joace tenis. Contractul ei cu K-Swiss a fost incheiat pe o perioada nedeterminata, ceea ce inseamna ca va continua sa fie imaginea K-Swiss atat timp cat joaca tenis, dar si dupa ce se retrage din sport. Pe de alta parte, Ed Westwick este imaginea brandului K-Swiss din 2010 incoace.

K-Swiss se vinde in SUA, Europa, Asia si Africa. Anul acesta brandul va fi lansat in Canada pentru prima oara. La evenimentul de presa la care am fost invitata a fost prezentata noua colectie de toamna/iarna pentru 2012-2013 pe care K-Swiss o va lansa in curand pe piata canadiana. Colectia cuprinde incaltaminte sport pentru barbati, femei, unisex si pentru copii, cu o paleta de culori destul de indrazneata pentru conceptul clasic de incaltaminte sport – roz, turcoaz, mov, rosu, verde, maro, dar si negru, alb, etc.

Si cum se intampla de fiecare data cand merg la acest gen de evenimente, am primit un cadou foarte dragut din partea companiei. Cand am primit emailul de invitatie, pe langa rugamintea sa confirm daca pot veni sau nu, m-au intrebat si ce masura la pantofi am, si mi-am dat seama ca au nevoie de aceasta informatie pentru a sti ce fel de cadouri sa pregateasca pentru invitati. Am primit acesti pantofi sport, pe care i-am si purtat de cateva ori si sunt foarte comozi.

*

Au fost purtati si de Anna Kournikova (nu aceasta pereche, 🙂 ci acest model), si se afla printre incaltarile ei preferate. Cadoul din partea K-Swiss a mai continut si cateva accesorii, dar si cataloage cu produsele lor, o colectie de poze, comunicate de presa si materiale promotionale.

Poze de la eveniment:

*

*

*

*

*

*

*

Photo credit: Victoria West

Categorii:
Evenimente

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title