fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Moda 2012, tendinte impresionante si tinute expresive

de

Culori delicioase si imprimeuri florale creative in cele mai noi tendinte ale sezonului de vara 2012! Asteapta-te la tinute si accesorii imprevizibile in unul din cele mai autentice sezoane de pana acum. Incepand cu rochii si pantofi cu toc si continuand cu fuste impresionante si bluze colorate, in aceasta vara toate tendintele originale sunt explorate in toate modalitatile de catre femei din toata lumea. Exprima-te liber si pune-te la curent cu cele mai noi idei pe site-ul Style And The City, ghidul tau online pentru moda si frumusete.

Rochii de seara pentru o fashionista autentica

Daca esti in cautare de tinute noi si pline de inspiratie pentru aceasta vara, atunci trebuie sa te pui la curent cu ultimele tendinte in moda in materie de rochii de seara. Look-ul tau va fi imbunatatit cu succes cu rochii in culori aprinse precum rosu capsuna, verde lime si portocaliu piersici, care iti vor oferi o stralucire naturala. Cel mai des rochiile de seara pot avea elemente florale aplicate in cadrul designului pentru a-ti oferi un aspect elegant si original oriunde ai fi. Style And The City te ajuta sa iei cele mai bune decizii luand in considerare linia taliei, culoarea pielii si tipul de personalitate.

Fuste elegante si topuri chic pentru o femeie activa

Orice femeie simte nevoia sa diversifice tinutele de zi si de seara pentru a-si sarbatori simturile creative si naturale de zi cu zi. Imbratiseaza-ti instinctele si creeaza tinute elegante cu fuste frumoase in designuri neasteptate pentru picioare suple si talie subtire. Daca vara reprezinta sezonul fructelor coapte, atunci incearca topuri colorate cu imprimeuri in combinatii unice pentru un look nemaipomenit timp de 24 de ore. Afla care sunt tendintele in moda ale anului 2012 pentru a afla ce fuste si bluze ti se potrivesc, pentru a-ti pune in valoare un look desavarsit!

Pantofi senzationali si accesorii stralucitoare pentru o printesa regala

In acest sezon, toti pantofii de vara sunt luati cu asalt de tocurile inalte cu platforme si designuri chic de genul peep toe. Bucura-te de o pereche de pantofi senzationali prin a-i purta cu o tinuta eleganta sau casual si minuneaza-te de efectele pe care le vei provoca in jurul tau. Nu uita sa te accesorizezi cu bijuterii stralucitoare si luminoase in nuante si culori diferite pentru a surprinde un look regal in orice moment.

Fii o printesa si imbratiseaza tendintele acestui sezon pentru un look natural si autentic in aceasta vara si viziteaza www.styleandthecity.ro pentru o abordare detaliata privind noutatile din moda si frumusete.

Comunicat de presa distribuit de: Marketing Web-Connect PR
Sursa poza: Marketing Web-Connect PR

Categorii:
tendinte

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title