fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Revista presei modei: Flare Canada, iunie 2013

de

In articolul de azi va voi prezenta editia de iunie 2013 a revistei canadiene de moda Flare, si voi impartasi din noutatile din lumea modei si frumusetii despre care am citit pe paginile revistei.

Pe coperta publicatiei o vedem pe actrita Greta Gerwig, purtand un top Mark Jacobs cu Mickey Mouse ($995) si o fusta Jonathan Saunders ($840), ambele piese vestimentare fiind disponibile la Toronto, la The Room at Hudson’s Bay (nu ca s-a arunca cineva sa dea aproape $2,000 pe o tinuta, o mentionez doar de dragul trecerii in revista).

Revista „Flare” Canada, iunie 2013

In aceasta editie a revistei am citit despre unele evenimente care urmeaza sa aiba la Toronto in decursul acestei luni, cat si in luna iunie, care mi-au atras atentia. Unul din aceste evenimente este o expozitie de bijuterii deschisa actualmente la Gardiner Museum din Toronto, intre 16 mai si 11 august 2013. Expozitia se numeste “A Bit of Clay on the Skin: New Ceramic Jewelry” si prezinta bijuterii create in portelan si ceramica. Expozitia cuprinde lucrarile a 20 de creatori de bijuterii. Poza de mai jos prezinta un colier de ceramica a designerului Petter Hoogeboom, care este expus la Gardiner Museum.

Colier ceramica, Peter Hoogeboom

Un alt eveniment care va ave aloc la Toronto in aceasta vara este o expozitie de fotografie cu accentul pe flori. Expozitia se numeste “Roses by…” si va fi deschisa in centrul Toronto-ului, la First Canadian Place, intre 14 si 20 iunie. Printre fotografiile cu flori din aceasta expozitie vor fi si lucrari ale celebrului fotograf de moda (pe care il admir foarte mult) Patrick Demarchelier. Expozitia “Rose by…” este comisionata de Lancome.

Designerul de incaltaminte Christian Louboutin, cel care a inregistrat marca pantofilor cu talpa rosie, deschide o expozitie de pantofi la Design Exchange in Toronto cu ocazia aniversarii a 20 de ani ai brandului sau. Expozitia va fi deschisa intre 21 iunie si 15 septembrie 2013.

Pantofi Christian Louboutin

Pantofi Christian Louboutin

Reed Krakoff, presedinte si director creativ executiv al brandului de accesorii de lux Coach, precum si designerul propriului sau brand Reed Krakoff, este nu doar creator de moda, ci si fotograf. Nu doar ca isi fotografiaza propriile sale campanii de publicitate, dar si pregateste publicarea unei carti-album de fotografii in alb-negru, Women in Art: Figures of Influence, care urmeaza sa apara in librarii in luna iunie. Cartea este o colectie de portrete ale unor femei influente care si-au pus amprenta in lumea artei contemporane.

Reed Krakoff, „Women in Art: Figures of Influence”

Frenezia The Great Gatsby e printre noi. N-am vazut inca filmul, dar am citit recenzii pe ici-colo. Diadema in perle si diamante pe care Carey Mulligan in rolul lui Daisy Buchanan o poarta in filmul The Great Gatsby a fost creata de Tiffany special pentru acest film si inspirata de un sketch de provenienta nativ-americana pe care creatoarea de bijuterii Catherine Martin l-a descoperit in arhivele Tiffany.

Carey Mulligan in filmul „The Great Gatsby”

Diadema Tiffany din colectia The Great Gatsby

 

Categorii:
Revista presei

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title