fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Revista presei modei: Flare Canada, editia de sarbatori

de

Craciunul ne bate la usa, si pregatirile pentru sezonul de sarbatori, dar si goana dupa cumparaturi si cadouri, sunt in toi. Luminite de craciun, ornamente, brazi, decoratiuni – toate acestea sunt in plin foc deja. Revistele de moda din aceasta luna ne prezinta tendintele pentru aceasta iarna, si mai ales pentru sezonul de sarbatori, dar si idei de cadouri din cele mai diverse, idei pentru destinatii de calatorii pentru vacanta de iarna, si multe altele. Glitter & Shine este tema principala din acest sezon de sarbatori, si revista Flare ne indeamna sa nu ne fie frica sa adoptam stralucire, extravaganta, opulenta si glamour pentru petrecile de Craciun si Revelion la care vom merge in aceasta luna.

Pe coperta editiei din decembrie a revistei o vedem pe actrita Kristen Bell. De asemenea, revista prezinta un pictorial al actritei, realizat de fotograful Yu Tsai.

Flare Canada, decembrie 2013

*

*

*

*

*

Printre trendurile prezentate in acest numar al revistei sunt si posetele de seara cu multa stralucire, potrivite pentru sezonul sarbatorilor.

Jimmy Choo

Maison Martin Margiela

Kotur

Ramanem tot in registrul accesoriilor, si mentionam ca in acest sezon se poarta coliere de tip choker, sau alte accesorii care pot fi purtate in jurul gatului, cum ar fi esarfele. E o moda care revine, nu este prima oara cand se poarta acest stil. Prima oara imi aduc aminte ca am purtat esarfe la gat, asa cum sugereaza acum Marc Jacobs, atunci cand eram la facultate, in a doua jumatate a anilor ’90. Daca v-a placut acest stil atunci, scoateti esarfele din dulap si aratati-le!

Marc by Marc Jacobs

Iar cu privire la tendintele din frumusete, Flare ne sugereaza rozul, dar si alte nuante din familia rozului, cum ar fi fuchsia, pentru rujuri – un stil propus de L’Oreal, Smashbox, Chanel, si alte branduri. Vedetele au inceput deja sa poarte acest still – Jessica Biel, Jessica Alba, Jennifer Lopez, Diane Kruger, Kerry Washington sunt printre celebritatile care l-au adoptat.

In acest numar al revistei am citit despre mai multe magazine independente de specialitate din Toronto. Am folosit termenul de “magazine independente” pentru a le diferentia de magazinele si buticurile care fac parte din lanturi-franciza de care sunt pline atat mall-urile din Canada, cat si cele din alte tari, de care m-am cam plictisit deja. De cele mai multe ori cand mergeam la cumparatrui, mergeam la un mall din motive de comoditate – era un loc familiar unde stiam deja ce pot sa gasesc, erau toate la un loc acolo si imi era usor sa intru dintr-un magazin in altul sub acelasi acoperis, si mergeam la un mall din centru, Toronto Eaton Centre, care se afla la cativa pasi de jobul meu. Dar acum nu ma mai incanta sa merg la cumparaturi la mall unde gasesti mereu aceeasi si aceeasi marfa, de parca e trasa la indigo. Acum imi place sa descopar magazine noi in Toronto, si mi-am propus sa merg la cateva buticuri despre care am citit pe paginile revistei Flare, cum ar fi Linea Intima sau Out on a Limb, ambele situate in mid-town Toronto.

Sa aveti sarbatori frumoase!

Categorii:
Revista presei

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title