fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Ziua Mamelor

de

Astazi in Canada e Ziua Mamelor, o sarbatoare de familie marcata in a doua duminica a lunii mai care le celebreaza pe mamele din viata noastra. Bineinetels ca si eu fiind mama, este o sarbatoare marcata in familia mea, iar baietii mei, adica sotul si copilul, ma rasfata in aceasta zi. Dimineata am lenevit in pat, strangandu-l in brate pe Alex, in timp ce John pregatea micul dejun.

In fiecare an Alex confectioneaza felicitari pentru mine de Ziua Mamelor, si anul acesta a facut la fel – mi-a aratat-o vineri dupa-amiaza cand il luam de la scoala.

*

*

*

*

*

*

Anul acesta am o Zi a Mamelor mai trista decat in alti ani, deoarece mama mea nu mai este printre noi, s-a stins din viata acum doua luni. Astazi e Ziua Mamelor pentru canadieni, dar este si Pastele Blajinilor pentru crestinii ortodocsi, si familia mea a petrecut dimineata de astazi acolo la mama unde se odihneste. Pentru familia noastra durerea inca este prezenta, ranile inca sunt deschise, si inca ne lingem ranile provocate de tragedia pe care am suferit-o.

Va doresc tuturor o duminica frumoasa si sa aveti o saptamana cat mai reusita.

La multi ani tuturor mamelor din lume!

Photo credit: Victoria West

Categorii:
Sarbatori

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title