fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Ultima calatorie din aceasta vara

de

In grupul meu de prieteni sunt foarte multi sarbatoriti in luna septembrie – Alex si John din propria mea familie, ambii copii ai nasului de botez al lui Alex, precum si nepoata, dar si cumnata cumatrului. Si mama cumatrului, care locuieste in Romania.

Pai si daca avem atat de multi sarbatoriti in luna septembrie in gasca noastra, de cativa ani incoace ne adunam toti impreuna intr-un weekend de comun acord pentru aniversarea celor nascuti in septembrie. Dupa cativa ani deja a devenit o traditie, iar luna septembrie este acum pentru noi ca si al doilea craciun – petreceri, torturi, cadouri, mese intinse, tot tacamul. Si glumim pe seama coincidentei – oare cum de avem atat de multi sarbatoriti in septembrie in grupul nostru? Ca ne iubim mai mult de sarbatori decat in tot restul anului, iata cum.

In acest an am facut petrecerea sarbatoritilor din septembrie intr-un parc de agrement din Barrie, o ora distanta in Nord de Toronto, cu RV-urile. A fost ultimul weekend fierbinte din aceasta vara, ultimul weekend in care am calatorit cu RV-ul, dar si o ocazie perfecta pentru a-i sarbatori pe cei nascuti in septembrie din grupul nostru. Cei mai fericiti au fost copiii, bineinteles, care au avut parte de toate rasfaturile de pe lume – cadouri, dulciuri, torturi cu lumanari si la multi ani, piñata, jucarii, focuri de artificii. Iar Alex a fost mai rasfatat decat in alti ani, pentru ca a avut parte de doua petreceri de ziua lui – cea de la Barrie pe care am avut-o impreuna cu ceilalti sarbatoriti din septembrie din grupul nostru, si o alta petrecere la care i-a invitat pe colegii lui de clasa, la o sala de jocuri pentru copii, cateva zile mai tarziu.

Photo credit: Victoria West

Tag-uri:
· · · · · ·
Categorii:
Calatorii · Canada

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title