fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Craciun fericit!

de

Vreau sa incep prin a va ura tuturor un Craciun cat mai frumos alaturi de cei dragi, si sa aveti parte de sarbatori minunate!

Mi-am dat seama demult ca magia Craciunulului si a sarbatorilor de iarna chiar exista, este reala, daca tu insuti esti cel care ii permite magiei sa iti intre in casa si in suflet; vei avea parte de magia Craciunului daca tu insuti esti cel care creeaza acea magie. Si asta imi place sa fac in fiecare an – sa aduc magie in casa mea si sa ma las invaluita in spirirul sublim al sarbatorilor. Desi fiecare Craciun al meu este diferit, adica cel de anul trecut nu a fost la fel ca si cel de anul acesta si nu va fi la fel ca cel de anul viitor, unele lucruri sunt la fel, cum ar fi dragostea pentru familia mea si pentru cei care imi sunt dragi, precum si atmosfera de sarbatoare pe care o invitam in casa noastra in fiecare an in prag de Craciun.

Unul din momentele mele preferate legate de Craciun este, bineinteles, impodobirea bradului. Nu conteaza cat de mare sau mic este bradul, cu cate globuri si betele este ornat, ci conteaza magia pe care pomul de Craciun o aduce cu sine in casele noastre. A devenit deja o traditie in familia mea sa impodobim bradul in seara de vineri de dinainte de Craciun, si la fel am procedat si in acest an; iar momentul preferat al lui Alex este sa puna steaua in varful bradului la sfarsit. In dimineata de astazi, dimineata de Ajun, inainte ca toata lumea sa se trezeasca, Mosul ne-a adus darurile si le-a pus sub brad, ca sa le gasim dimineata cand ne trezim. Mosul ne-a vizitat devreme in acest an, in dimineata de Ajun decat in seara de Ajun, ca Alex era nerabdator sa primeasca darurile pe care le astepta. 🙂

Ziua de Ajun si prima zi de Craciun o vom petrece acasa, in familie, iar in a doua zi de Craciun o sa le facem o vizita nasilor lui Alex. Vom avea astfel o minivacanta de Craciun, suficient timp cat sa ne incarcam bateriile pentru saptamana viitoare si perioada urmatoare.

Craciun fericit tuturor!

Categorii:
Sarbatori

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title