fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

La multi ani 2018!

de

A mai trecut un an, si iata-ne cu 2018 in casele noastre. Sper ca ati avut o petrecere de vis aseara, iar acum ca suntem in prima zi a noului an, va doresc tuturor un 2018 fabulos, un an plin de bucurii si impliniri, un an asa cum vi-l doriti!

In acest an am avut sarbatori frumoase, cu un Craciun si un Revelion alb, pe care le-am petrecut alaturi de familia mea si prieteni. De obicei decembrie nu este o luna inzapezita la Toronto, si au trecut ani de zile de cand am avut un Craciun alb. Dar anul acesta avem o iarna la Toronto asa cum trebuie sa fie o iarna adevarata — cu multa zapada. 🙂

Nu am avut vacanta de sarbatori, decat un weekend lung de patru zile pentru Craciun, si un alt weekend lung de trei zile pentru Revelion, dar a fost suficient sa ma bucur de un sezon festiv de sarbatori alaturi de cei dragi si sa-mi incarc bateriile pentru noul an.

Asa se face in familia mea ca planurile noastre pentru sarbatorile de iarna se concretizeaza de-abia in a doua jumatate a lunii decembrie, an dupa an. De-abia cand suntem in prag de sarbatori, literalmente, sunt lansate invitatiile la petrecerile de Craciun si Revelion in grupul meu de prieteni, sau ne hotaram daca noi vom fi gazdele petrecerilor in acest an. La fel s-a intamplat si in acest sezon de iarna — pe 15 decembrie inca nu aveam planuri stabilite pentru sarbatori, dar am primit o invitatie la o petrecere de Craciun gazduita de prietenii nostri (care sunt si nasii de botez ai lui Alex) pentru a doua zi de Craciun, si ne-am decis in ultima saptamana a lui decembrie sa fim gazda petrecerii de Revelion.

Asadar, am ciocnit cupele de sampanie aseara la cumpana dintre ani impreuna cu prietenii nostri, la o petrecere de Revelion pe care am gazduit-o la noi acasa. Desi a fost o petrecere organizata aproape impromptu, ne-am bucurat sa-i avem alaturi pe cei care ne-au fost musafiri in ultima zi a lui 2017. Dar asa e stilul nostru, suntem spontani cand vine vorba de sarbatori, de petreceri sau vacante.

Va doresc tuturor un 2018 de vis!

 

Categorii:
Sarbatori

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title