fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Show-room Swarovski la Toronto

de

In perioada 8-18 septembrie are loc Festivalul International de Film din Toronto, TIFF, sau Toronto International Film Festival. Festivalul a fost infiintat in 1976, si anul acesta este la cea de-a 36-a editie. In fiecare an in septembrie Toronto atrage cele mai sonore nume din cinematografia internationala in cadrul unuia dintre cele mai prestigioase festivaluri de film din lume.

Printre vedetele care participa anul acesta la TIFF sunt Angelina Jolie, Brad Pitt, Antonio Banderas, Arlene Dickinson, Brice Dallas Howard, Catherine Deneuve, Emily Blunt, Erin Karpluk, Ethan Hawke, Francis Ford Coppola, Freida Pinto, Geoffrey Rush, George Clooney, Glenn Close, Hugh Dancy, Jane Fonda, Jason Statham, James Franco, Jennifer Garner, Jennifer Hudson, Jennifer Lawrence, Jessica Chastain, Juliette Lewis, Keira Knightley, Kirsten Dunst, Kyle MacLachlan, Madonna, Maggie Gyllenhaal, Marisa Tomei, Megan Fox, Melanie Griffith, Michelle Monaghan, Milla Jovovich, Nicolas Cage, Rachel Weisz, Ryan Gosling, Salma Hayek, U2, si multi altii.

In cadrul TIFF din fiecare an Swarovski deschide un show-room in incinta hotelului Four Seasons din Toronto cu cea mai recenta colectie. Show-room-ul Swarovski din fiecare an din cadrul TIFF (anul acesta fiind cea de-a 6-a editie) este organizat pentru vedetele care vin la Toronto International Film Festival si se cazeaza la Hotel Four Seasons si care doresc sa cumpere sau sa inchirieze bijuterii Swarovski pentru evenimente din show-biz. Am avut placerea sa fiu invitata la acest show-room, duminica trecuta, pe 11 septembrie. Am fost invitata la acest eveniment anual organizat de Swarosvki si anul trecut, in septembrie 2010, un eveniment despre care v-am povestit in acest articol.

IMG_0261

IMG_0194

IMG_0199

IMG_0198

Bijuteriile expuse in show-room-ul Swarovski din acest an la Four Seasons sunt din colectia de toamna/iarna 2011-2012, Wings of Fantasy.

IMG_0204

IMG_0206

IMG_0208

IMG_0209

IMG_0212

IMG_0214

IMG_0216

IMG_0196

IMG_0218

IMG_0220

IMG_0231

IMG_0232

IMG_0246

De asemenea, Swarovski a expus o colectie Haute Couture, care se numeste Catwalk Collection Fall/Winter 2011, o colectie ce cuprinde piese de podium care nu vor fi disponibile in magazine, si carora nu li s-au atribuit preturi.

IMG_0224

Paparazzi Around

Paparazzi Around

Peacock Dancing

Peacock Dancing

Perpetual Rhythm

Perpetual Rhythm

Punky Wings

Punky Wings

Play the Black Swan

Play the Black Swan

IMG_0250

Premiere at the Opera

Printre vedetele care au vizitat show-room-ul Swarovski de la Hotel Four Seasons au fost pana acum Emily Blunt, Kirsten Dunst, Rachel Weisz, Erin Karpluk, Arlene Dickinson, si altele. Swaorvski a facut cadou unor vedete un set care curpinde o colectie de filme, parfumul Aura by Swarovski, o poseta Party Time Gold, ochelari de soare Amazing, ciocolata – Emily Blunt, Kirsten Dunst, Rachel Weisz, si alte vedete. Seturile au fost personalizate si cristalizate pentru fiecare vedeta in parte.

IMG_0254

Inainte de plecare m-am ales cu un mic cadou (cei de la Swarosvki sunt foarte generosi) – un parfum Aura by Swarovski (30 ml) si o mini-poseta pentru carduri.

Aura-by-Swarovski-perfume

IMG_0265

Sursa poze: Victoria West

Categorii:
Evenimente · High Fashion

Comentarii

  • Un eveniment placut , poze care incanta sufletul si privirea …
    Atitudinea celor de la Swarovski este intr-adevar deosebita , iar bijuteriile expuse respecta o varietate de gusturi .

    Pentru a nu dezavantaja , marimea bijuteriilor unei femei trebuie sa fie direct proportionala cu inaltimea ei , dar si cu volumul corpului .
    Regulile de stil spun ca femeilor cu tenul inchis la culoare sau palid li se potriveste aurul ,iar celor cu ten alb argintul , dar se intilnesc si nuante de ten carora li se potrivesc ambele categorii .In cele mai multe cazuri alegerile se fac prin incercari ,iar conditia unei bune alegeri este existenta ochiului ” format „.
    Eu sint adepta bijuteriilor mici si simple , motivata fiind de fizic , dar si de preferinte .

    In Romania sint inca la moda bijuteriile de aur , dar au castigat foarte mult teren si cele de argint (mai ales in rindul tineretului ) din cauza pretului scazut pe gram ,dar si pentru ca ofera o varietate crescuta de modele fata de prima categorie .
    Atunci cind cumperi bijuterii este nevoie de mare atentie ; la noi sint magazine
    care ofera o gama larga de produse lucrate fara finete, pe romaneste „ca din topor ” … am observat cu parere de rau multe femei (doamne )care nu disting acest lucru de importanta majora .

    Lili 15 septembrie 2011 7:32 Răspunde
  • Victoria, nu stiu daca-ti mai amintesti dar avem si noi un TIFF in Romania -TRANSILVANIA INTERNATIONAL FILM FESTIVAL…
    Despre colectia Swarovski ce sa zic, sant lucruri pe care n-o sa le am niciodata…. ma doare frumusetea lor… prin tine cel putin stiu ca exista.

    camellia 15 septembrie 2011 16:58 Răspunde
  • Lili, multumesc pentru comentariul amplu si informativ.
    In Canada, din cate am observat, nu prea se poarta bijuterii de aur. Pe vremuri preferam si eu bijuteriile de aur, dar in ultimii ani nu le-am purtat la fel de mult. Mai port inele de aur, pentru ca am verigheta si inelul de logodna de aur; dar alte bijuterii (bratari, lanturi, cercei etc.) nu mai port. Argint nu port deloc, am purtat cand eram mai tanara.

    Camellia, da imi amintesc de TIFF din Romania. 🙂
    Niciodata sa nu spui niciodata. 😉

    Victoria West 16 septembrie 2011 16:39 Răspunde
  • Va intereseaza un link exchange cu FILME1.NET? Avem in jur de 1200 unici/zi. Daca da, va rog sa ma contactati la adresa filme1net[at]gmail.com. Eventual, daca sunteti familiarizat cu LinkEx, va puteti adauga blogul automat pe site-ul nostru accesand http://filme1.net/parteneriat/. PS: Site-ul dvs. va fi listat automat in sidebar jos, la sectiunea Parteneri. Multumiri anticipate!

    Filme online 27 septembrie 2011 2:50 Răspunde
  • Salutare tuturor. Cautam altceva pe net si cand am ajuns sa citesc discutiile de-aici m-am oprit sa va dau un indemn la a continua caci faceti bine ceea ce faceti, informatiile vostre sunt utile oricui. Multa bafta!

    Nian 27 septembrie 2011 13:55 Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title