fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Anna Dello Russo for H&M: O noua colectie designer lansata in octombrie 2012

de

In articolul meu de ieri in care va prezentam numarul de octombrie al revistei canadiene de moda Fashion va spuneam despre o noua colectie designer lansata de curand de H&M – colectia de accesorii create in colaborare cu Anna Dello Russo, editor de moda la revista Vogue (editia japoneza). Colectia cuprinde bijuterii (coliere, bratari, cercei), ochelari, de soare, posete, pantofi, cizme Dominatrix, valize. Pretul acestor piese este cuprins intre 14.99 lire sterline (pentru cercei) si 199.99 lire sterline (pentru cizmele Dominatrix).

Va arat mai jos colectia Anna Dello Russo for H&M.

Anna Dello Russo for H&M

Sursa poze: MarieClaire.co.uk

Comentarii

  • pe cand ajung in Romania oare?doamna nu este mai in varsta?eu asa retin….nu e important de fapt,colectia e frumoasa si accesibila!

    lumi 19 octombrie 2012 16:19 Răspunde
  • Buna Lumi, ma bucur sa te vad. De obicei, aceste colectii designer de la H&M sunt lansate in intreaga lume pe aceeasi data. Aceasta colectie a fost lansata pe 4 octombrie, deci ar fi trebui sa fie disponibila in Romania incepand cu aceeasi zi.

    Si mie imi place foarte mult aceasta colectie, mai ales accesoriile pe turcoaz, care este una din culorile mele preferate.

    Sa ai un weekend minunat!

    Victoria West 19 octombrie 2012 16:50 Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title