fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

O noua gama de geluri de dus in Romania – Palmolive Orient Rituel

de

In aceasta primavara, Colgate-Palmolive lanseaza noua gama de geluri de dus Palmolive Orient Rituel. Cele doua variante, Energy şi Joyous, vor sa dea o noua dimensiune conceptului obisnuit de “dus”, oferindu-i acestei rutine zilnice un strop de magie.

Noul gel de dus Palmolive Orient Rituel iti ofera pauza de relaxare de care ai nevoie dupa o zi plina. Agitatia, graba, munca in exces si stresul sunt motivele pentru care multi dintre noi uita sa se bucure de micile placeri zilnice. Pentru ca traim intr-o lume in care totul se misca foarte repede, simtim nevoia unor momente de pauza, a unor clipe de abandonare in voia simturilor si a unor evadari în locuri linistite, misterioase şi relaxante.

Noua gama Palmolive Orient Rituel este imbogatita cu ingrediente inspirate de vechile ritualuri orientale de relaxare, ajutandu-te sa iti regasesti armonia interioara si starea de bine. Gelurile de dus Energy si Joyous iti aduc taramurile misterioase din Orient chiar la tine in baie, recreand, zilnic, atmosfera unui sanctuar oriental de relaxare. Lasa-te în voia simturilor si acorda-ti in fiecare zi prilejul de a te simti energizata si relaxata!

Gelul de dus Energy contine arome subtile de lemn de santal indian si de ghimbir si este perfect pentru a-ti incepe ziua cu o stare de bine. Datorita formulei sale unice, gelul de dus Energy iti ofera senzatia unei dimineti petrecute in mijlocul naturii orientale.

Varianta Joyous, cu formula sa unica, imbogatita cu extracte din floare de lotus si mure indiene este rasplata binemeritata dupa o zi solicitanta. Uita de problemele cu care te-ai confruntat pe parcursul intregii zile, abandoneaza-te simturilor si calatoreste in tinuturile orientale, poposind in oaza de relaxare pe care ti-o confera noul gel de dus.

Pentru ca ritualul de relaxare sa fie complet, Colgate-Palmolive recomanda sa adaugati petale de flori şi uleiuri esentiale în cada de baie, obtinand astfel echilibrul perfect pentru recastigarea armoniei interioare şi a vitalitatii.

Noua gama este disponibila in varianta de 500 de ml, pentru a putea beneficia mai mult timp de aromele orientale oferite de Palmolive Orient Rituel. Gelurile de dus Palmolive Orient Rituel vor fi lansate in Romania in aceasta luna, cu pretul mediu de raft de 14.49 lei.

Despre Colgate-Palmolive

Colgate-Palmolive este lider mondial si local in produse pentru igiena orala şi, de asemenea, numărul 1 pe piaţa din Romania pe numeroase segmente de bunuri de larg consum: sapunuri, geluri de dus, deodorante solide pentru femei şi barbati, dar si detergenti.

Colgate-Palmolive Romania este prezenta pe piata romaneasca din 1992 şi are un portofoliu ce cuprinde marci locale şi internationale: Colgate, Lady Speed Stick, Mennen Speed Stick, Palmolive, Axion, Ajax, Protex, Super Cristal, Norvea şi D’Amaris.

Comunicat de presa distribuit de: PR Golin Harris Bucharest
Sursa foto: PR Golin Harris Bucharest

Categorii:
Frumusete

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title