fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Cadouri de sarbatori de la Colgate-Palmolive

de

Colgate-Palmolive ne ofera posibilitatea si in acest an sa alegem cadouri inspirate, prin lansarea celor mai noi pachete de sarbatori. De multe ori, din lipsa timpului, ajungem sa cumparam cadourile pe ultima suta de metri si ne dam seama cat de dificil este sa gasesti ceva cu adevarat special. Pachetele cadou de la Colgate-Palmolive pot reprezenta solutia potrivita prin varietatea şi calitatea produselor oferite, destinate atat femeilor cat si barbatilor.

Piele de catifea şi sarbatori de neuitat cu produsele Palmolive, Lady Speed Stick si Mennen Speed Stick

Pachetul Palmolive Olive reprezinta cadoul ideal pentru persoanele care au nevoie de o piele hidratata in zilele friguroase de iarna. Gelul de dus si sapunul lichid Palmolive Naturals Ultra Moisturization contin extract din masline si aloe vera de origine 100% naturala, lasand pielea curata si placuta la atingere.

Daca doriti sa surprindeti pe cineva drag, pachetul cadou Palmolive Purple Flowers este alegerea potrivita. Deodorantul solid Lady Speed Stick Wild Freesia ofera protectie intreaga zi, iar aroma linistitoare de levantica, YlangYlang si iris a gelului de dus Palmolive Aroma Therapy Absolute Relax va va aduce zambetul pe buze dupa o zi agitata. Mai mult decat atat, pachetul conţine si un pandantiv Swarovski care cu siguranta va impresiona in seara de Craciun sau de Revelion.

Femeilor care isi doresc o piele catifelata oferiti-le cadou pachetul Palmolive My Orchid Dream de la Colgate-Palmolive si veti fi la inaltimea asteptarilor. Pachetul include un gel de dus Palmolive Naturals Irresistible Softness, un sapun lichid Palmolive Naturals Irresistible Softness, un deodorant solid Lady Speed Stick Lilac si cadou geanta cosmetica. Formula special imbogatita cu extracte 100% naturale din orhidee neagra si aloe vera a gelului de dus si a sapunului lichid confera hidratare si un parfum senzual unic. La toate acestea se adauga si protectia eficienta oferita de deodorantul solid Lady Speed Stick Lilac.

Pentru persoanele sofisticate, pachetul Palmolive Spicy India este cadoul perfect. Cei care folosesc gelul de dus si sapunul lichid Palmolive Ayurituel se vor simti ca intr-un sanctuar de relaxare. Formula lor unica, inspirata de vechile ritualuri orientale de relaxare, este imbogatita cu extracte din lemn de santal indian şi ghimbir.

Mennen Speed Stick Avalanche şi Fresh, cele mai inspirate cadouri pentru barbatii activi

Barbatii isi pot inviora diminetile cu pachetul cadou Mennen Speed Stick Avalanche, care include lotiune dupa ras Mennen Power of Nature Avalanche, spuma de ras Mennen Power of Nature Avalanche si deodorant solid Mennen Speed Stick Power of Nature Avalanche. Parfumul inspirat de fortele naturii ii va purta cu gandul la expeditiile cu prietenii si ii va energiza intreaga zi. In plus, produsele vin impreuna cu o geanta cosmetica oferita cadou.

Pentru barbatii care iubesc natura si sporturile de iarna este recomandat pachetul cadou Mennen Speed Stick Fresh, alcatuit din spuma de ras Mennen Power of Nature Avalanche si deodorant gel Mennen Speed Stick Power of Nature Avalanche. Formula hidratanta a spumei de ras le ofera barbatilor un ten curat şi proaspat, iar deodorantul gel ii ajuta sa infrunte orice situatie cu care se confrunta pe parcursul zilei. Produsele vin ambalate intr-o geanta cosmetica oferita cadou.

Zambetul alb este cel mai de pret accesoriu al sezonului

Fie ca veti petrece sarbatorile pe partie, acasa sau la restaurant, un zambet stralucitor se va potrivi oricarei ţinute. Pentru orice ocazie, Colgate-Palmolive va ofera kit-ul Colgate Max White One ce conţine produse pentru o ingrijire orala completa si un zambet alb. Pachetul contine pasta de dinti Colgate Max White One cu micro-cristale acceleratoare de albire, apa de gur Colgate Max White One pentru respiratie proaspata si periuta de dinti Colgate 360° Max White Medium pentru indepartarea eficienta a petelor.

Despre Colgate-Palmolive

Colgate-Palmolive este lider mondial si local in igiena orala si, de asemenea, numarul 1 pe piata din Romania pentru numeroase alte segmente ale bunurilor de larg consum: sapunuri solide si lichide, deodorante solide pentru femei si barbati, creme de ras, precum si produse pentru spalat vase. Colgate-Palmolive este prezent pe piata romaneasca din 1992 si are un portofoliu ce cuprinde marci locale si internationale, cum ar fi Colgate, Lady Speed Stick, Mennen Speed Stick, Palmolive, Axion, Ajax, Protex, Super Cristal, Norvea si D’Amaris.

Comunicat de presa distribuit de: Golin Harris PR Bucuresti

Categorii:
Frumusete

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title