fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Cartea mea “Bits of Fashion”, acum si pe Amazon

de

Mi-ati lipsit dragii mei! Oh nici nu stiti cat de mult. Azi dimineata m-am intors dintr-o vacanta de o saptamana din Cuba unde nu am avut acces la internet pe tot parcursul sejurului meu. De duminica trecuta pana astazi am fost izolata in totalitate de restul lumii, si habar n-am avut ce s-a intamplat pe aici in aceste 8 zile. Telefon, tableta, laptop, acces la internet – am lasat totul la Toronto, si acolo m-am simtit ca si cum as fi fost pe o alta planeta, din punctul de vedere al comunicarii si al mediului online (nu ca nu mi-a priit, he-he).

Iar cand m-am intors acasa, am revenit la circa 200 de emailuri in casuta mea postala si la zeci de notificari pe Facebook. Sper ca nu ati uitat ca de curand am lansat prima mea carte, Bits of Fashion: Stories, Interviews, Reviews. 🙂 Cand am lansat cartea acum doua saptamani, va spuneam ca in cateva zile aceasta va fi disponibila si pe Amazon. Duminica trecuta cand am plecat in vacanta, am pus cartea “on hold”, ca sa reiau promovarea et all din punctul in care am lasat lucrurile inainte de plecare, si intre timp cartea mea a aparut pe Amazon in SUA, Marea Britanie si Europa Continentala. Printre tarile europene unde cartea mea este disponibila se numara Italia, Spania, Germania, Franta.

Bits of Fashion – Amazon.com 

Bits of Fashion – Amazon.co.uk 

Bits of Fashion – Amazon.it

Photo credit: Victoria West

Sa aveti o saptamana minunata!

Categorii:
Cartea mea

Comentarii

 • Victoria,eu sunt in Germania acum! Am gasit cartea ta. Aceasta este cu adevarat o bijuterie de colectie a suletului si talentului. FELICITARI!

  Lacramioara Salajan 15 octombrie 2013 8:52 Răspunde
  • Multumesc Lacramioara, sper sa-ti placa daca o citesti. 🙂
   Sedere placuta in Germania!

   Victoria West 15 octombrie 2013 17:07 Răspunde
 • CORECTIE „sufletului”.

  Lacramioara Salajan 15 octombrie 2013 8:54 Răspunde
 • Draga Victoria, sa-ti fie de bine vacanta din Cuba! Nu se poate sa nu dedici o postare si cateva fotografii vacantei tale…Si inca o data, felicitari pentru carte!

  Cezara 22 octombrie 2013 6:27 Răspunde
  • Multumesc Cezara.
   Urmeaza si povestea din Cuba, cat de curand, lucrez acum la ea. 🙂 Am niste fotografii superbe sa va arat.

   Victoria West 22 octombrie 2013 15:27 Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title