fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Noua colectie Swarovski, primavara-vara 2013

de

Saptamana aceasta (miercuri, 24 octombrie) am fost invitata la un nou eveniment Swarovski – prezentarea noii colectii de primavara-vara 2013. Evenimentul a avut loc la noul Hotel Shangri-La din centrul Toronto-ului, acelasi hotel care le-a gazduit pe vedetele sosite la Toronto pentru festivalul international de film TIFF de luna trecuta.

De obicei, prezentarea noii colectii de primavara-vara Swarovski, un eveniment organizat exclusiv pentru presa, are loc la inceputul lunii noiembrie. Asa s-a intamplat in 2011, si in 2010, cand am facut cunostinta cu Swarovski (in calitate de reprezentant media) pentru prima oara. Dar de data aceasta noua colectie de primavara-vara a fost prezentata jurnalistilor de moda din Toronto in octombrie, iar motivul alegerii acestei date a fost faptul ca in decursul acestei saptamani (22-26 octombrie) a avut loc si Toronto Fashion Week.

Noua colectie de bijuterii si accesorii Swarovski se numeste “Tropical Paradise” si este inspirata de vacantele eterne din Tropice – Brazilia, Rio de Janeiro, Carnavalul de la Rio, Miami, Mexic, Amazon.

Cu ocazia lansarii fiecarei colectii, Swarovski alege cate o litera a alfabetului pentru a da nume noilor bijuterii, iar de data aceasta este randul literei “T” sa dea nume bijuteriilor si accesoriilor de la celebra casa de moda. Astfel, seturile de bijuterii din noua colectie (coliere, pandative, bratari, inele, cercei, brose) se numesc Tabloid, Tactic, Taina, Talesia, Talina, Tamarillo, Tami, Tamia, Tampico, Tangara, Tasha, Teodora, Texture, Thessa, Thyra, Tiana, Tilly, Tizian, Toby, Toco Flamingo, Tody, Tonality, Tonight, Torpedo, Torrent, Tosha, Toya, Tranquility, Translucent, Trema, Tribal, Trinidad, Triumphal, Tropical, Truthful, Tumult, Turnaround, Twilight, Tyra.

Linia pentru barbati cuprinde pandative, butoni, bratari, inele si au primit nume cum ar fi Taddeo, Tension, Terzio, Tomboy.

Seturile de accesorii (huse pentru iPad, huse si rame pentru iPhone, brelocuri, portofele) au primit numele Talia, Tayla, Tempt, Tracey, Thrill.

Inainte sa am ocazia sa rasfoiesc catalogul noii colectii Swarovski, mi-am adus aminte ca ultima lor colectie, cea de toamna-iarna 2012-2013 (care se poarta acum, si care este acum disponibila in magazine), avea numele bijuteriilor care incepeau cu “S”. Si am presupus ca de data aceasta va fi aleasa litera “T” pentru a da nume bijuteriilor, mai ales ca noua colectie se numea “Tropical Paradise”. Si m-am convins ca am avut dreptate, imediat ce am deschis catalogul.

Noua colectie de primavara-vara mai cuprinde liniile de bijuterii Nirvana si Hello Kitty, posete, ochelari de soare, ceasuri de mana (pentru femei si barbati), dar si alte accesorii.

Colectia va fi disponibila in magazine si online la inceputul anului viitor. Iata si cateva poze de la acest fabulos eveniment.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Sursa poze: Victoria West

Categorii:
Evenimente · High Fashion

Comentarii

  • Am vizitat ca de obicei Victoria, cu mare placere postarea ta! Am purtat bijuterii Swarovski, la nunta fiicei mele. Atat eu cat si fetita mea, am primit primele bijuterii Swarovski in 1990. Pentru micuta de atunci, un lacatel cu cheita iar pentru mine o brosa in forma de… lacramioara:). Suntem admiratoare ale acestor colectii.

    Lacramioara 28 octombrie 2012 13:28 Răspunde
  • Buna Lacramioara, multumesc pentru vizita si pentru cuvintele calde. Ma bucur mult ca ti-a placut articolul. Persoana care ti-a facut cadou acea brosa atunci a facut-o din toata inima, si s-a gandit la tine cand a procurat-o. 🙂
    Sa ai o duminica minunata!

    Victoria West 28 octombrie 2012 14:12 Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title