fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Diane Von Furstenberg lanseaza o colectie pentru copii in colaborare cu Gap

de

Cine a spus ca moda high fashion este doar pentru adulti? Creatoarea de moda americana Diane Von Furstenberg face un cadou superb micutelor fashioniste din America de Nord si Anglia – colectia pentru bebelusi si copii in colaborare cu Baby Gap si Gap Kids. Colectia va cuprinde rochii, pantaloni scurti, tricouri, maieuri, geci, leggings, ochelari de soare. Nu este prima oara cand Gap Kids realizeaza o colaborare cu designeri de seama – Stella McCartney este o alta creatoare de moda care a lansat in trecut o colectie pentru copii impreuna cu Gap.

Colectia Diane Von Furstenberg for Baby Gap & Gap Kids va fi lansata in magazinele Gap din SUA si Canada pe 15 martie, si in Marea Britanie pe 28 martie. Preturile articolelor vor fi relativ accesibile – intre $20 si $120.

Sursa poze: Huffingtonpost.ca

Comentarii

  • Asortajul de culori e foarte fresh, in spiritul primaverii pe care o asteptam. Mie una imi plac mult imaginile, si ideea! Multumim.

    Cezara 6 martie 2012 12:12 Răspunde
  • De acord Cezara, culorile sunt foarte fresh, si nici n-ar fi trebui sa fie altfel, fiind vorba de o colectie pentru copii. 🙂

    Victoria West 6 martie 2012 13:03 Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title