fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Luna barbatilor la Baneasa Shopping City

de

Ca si anul trecut, Baneasa Shopping City dedica luna mai in intregime barbatilor. Astfel, centrul comercial a pregatit in 3 weekend-uri consecutive os erie de evenimente rpin care barbatii isi pot descoperi sau explora pasiunile pe Planeta Distractiei.. In plus, in perioada 28 aprilie – 13 mai 2012, in cadrul Mid Season Sales, numeroase magazine din Baneasa Shopping City isi asteapta clientii cu oferte speciale si discounturi de pana la 50%.

Baneasa Shopping City dedica primul weekend din luna mai (5-6 mai) sportului. Pasionatii pot lua lectii de catarare, spinning sau de Kempo Kick; pot juca partied de darts si poker; pot face campionate de jocuri electronice. Mai mult, o serie de premii sunt puse in joc de parteneri si sponsori, in valoare de peste 40,000 lei.

Al doiela weekend (12-13 mai) pune accentual pe pasiunea barbatilor pentru motociclete si automobile. Asociatia GT Auto Club Sportiv si Carrefour Romania, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sprotiv, organizeaza Campionatul National de Indemanare Auto 2012, care va avea loc in parcarea Baneasa Shopping City in perioada 11-13 mai; iar in interiorul centrului comercial, pe 12 si 13 mai, vor fi expozitii de machete auto si curse de masini teleghidate.

In al treilea weekend, cel din 19-20 mai, domnii vor fi rasfatati cu degustari de vinuri, cocktailuri inedited si multe delicii gastronomice.

Pe toata perioada dedicata barbatilor, intre 5 si 20 mai, Baneasa Shopping City va organiza sesiuni foto cu masini de lux, puse la dispozitie de Mansory, si va crea un spatiu dedicat jocurilor electronice, cu xBox, PlayStation 3 si Kinect in parteneriat cu Doogle.

Mai multe informatii se pot gasi pe site-ul BaneasaShoppingCity.ro si pe pagina Facebook a centrului comercial.

*

*

*

Comunicat de presa distribuit de: Golin Harris Bucharest PR
Photo credit: Golin Harris Bucharest PR

Categorii:
Evenimente · shopping

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title