fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

In curand: Saptamana Modei Toronto, martie 2014

de

Sezonul modei a inceput! Marile capitale ale modei din lume, cum ar fi New York, Paris, Londra si Milan, au prezentat deja saptamanile modei din acest sezon in decursul lunii februarie, iar acum este si randul Toronto-ului sa inalte podiumul pe care sa defileze colectiile de toamna-iarna 2013-2014. O noua editie a Saptamanii Modei Toronto, World MasterCard Toronto Fashion Week, va avea loc intre 17 si 21 martie, in piata David Pecaut Square din centrul Toronto-ului.

Printre creatorii de moda canadieni care participa la aceasta editie Toronto Fashion Week se numara Mikhael Kale, VAWK, Laua Siegel, David Dixon, Christopher Bates, Klaxon Howl, Pink Tartan, Joe Fresh, Mackage, Triarchy, Farley Chatto, Rudsak, dar si nume noi, designeri debutanti.

In acest sezon voi merge sa vad prezentarea de moda a designerului Christopher Bates, care va avea loc in ziua de miercuri, 19 martie; am mai fost la doua show-uri de-ale lui, in editiile Toronto Fashion Week de anul trecut.

Printre sponsorii evenimentului se afla MasterCard, Maybelline, Mercedes Benz, DHL, Sony, Rowenta, Pandora, Redken, Perony Italy, Town Shoes, si alte branduri.

Photo credit: WorldMasterCardFashionWeek.com

Categorii:
Evenimente

Comentarii

 • Victoria,astept postarea de la acest eveniment!Cu profesionalismul care te caracterizeaza, ne vei face sa simtim atmosfera de acolo si aici la noi acasa.

  Lacramioara Salajan 27 februarie 2014 6:01 Răspunde
  • Cu siguranta voi reveni cu o postare despre eveniment. 🙂
   Din 2010 incoace merg la fiecare editie a Saptamanii Modei din Toronto. De obicei merg la cate un show din cadrul Saptamanii, iar in unele sezoane am fost la doua show-uri. La inceput, in primii ani, imi cumparam biletul pentru prezentarea la care mergeam, iar mai recent am inceput sa fiu invitata si nu mai era nevoie sa-mi cumpar bilet. Christopher Bates ma invita deja la cel de-al treilea show al sau, si de fiecare data merg sa-i vad colectiile cu mare placere. Ei, stie ca scriu frumos despre el si despre colectiile lui, de-aia ma invita, nu-i chiar intru totul dezinteresat. 😀 Dar nu ma deranjeaza. Am facut interviuri cu el in trecut pe care le-am inclus in cartea mea „Bits of Fashion”, i-am dedicat pana acum mai multe articole, etc.

   Victoria West 27 februarie 2014 15:05 Răspunde
   • Invitatiile la show-uri de elita, presupun ca au un target precis. Este o lume a business-ului, unde fiecare invitat ofera in contrapartida ceva, care il departajeaza de ceilalti. In cazul tau, un scris frumos, un interviu, o carte care a depasit granitele Canadei, nu e putin lucru. Felicitari!

    Lacramioara Salajan 27 februarie 2014 17:53 Răspunde
    • Multumesc Lacramioara. 🙂

     Victoria West 27 februarie 2014 20:23 Răspunde
 • cred ca o sa fie interesant!!!

  coco 27 februarie 2014 7:26 Răspunde
  • Buna Coo, da, o sa fie interesant. 🙂 Cum ii spuneam si Lacramioarei mai sus, imi face placere sa merg de fiecare data.
   Sa ai o zi excelenta!

   Victoria West 27 februarie 2014 15:06 Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title