fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Petrecere pentru deschiderea Hotelului Don Valley din Toronto

de

De curand am fost invitata la un eveniment monden dedicat deschiderii unui nou hotel in Toronto – hotelul Toronto Don Valley. Alta data in acceasi incinta functiona hotelul Crowne Plaza. Cand am venit in Canada in 2006, prima mea locuinta din Toronto a fost chiar in apropierea hotelului Crowne Plaza. Dar de curand hotelul a fost cumparat de un grup de proprietari independenti (Crowne Plaza a functionat in sistem de franciza), si in aceasta toamna Toronto Don Valley Hotel, proaspat renovat, si-a deschis usile pentru vizitatori si turisti. Numele Don Valley vine de la denumirea autostrazii Don Valley Parkway, sau DVP, care traverseaza Toronto de la Nord la Sud, iar hotelul se afla in apropierea uneia dintre rampele de acces pe autostrada, in mijlocul orasului.

*

*

Petrecerea de deschidere a hotelului a fost o afacere eleganta si plina de sarm. Oaspetii au fost intampinati de personalul hotelului (unii dintre ei fiind angajati cu state vechi, inca de pe vremea cand exista Crowne Plaza Hotel) la intrarea in hotel. “Antreul” petrecerii a fost tinut in lobby-ul hotelului, iar petrecerea in sine a avut loc pe terasa, unde fusese pregatita piscina in prealabil. Nimeni nu a intrat in apa, bineinteles (nici nu cred ca apa a fost calda), dar piscina a fost “inclusa in program” pentru a da evenimentului o nota de glamour in plus.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

In timpul petrecerii l-am cunoscut pe Kevin Porter, Manager General al noului hotel Toronto Don Valley. Am stat putin de vorba cu el, si mi-a spus mai multe despre stabilimentul pe care il conduce. Toronto Don Valley Hotel si-a propus sa fie o oaza in mijlocul metropolei canadiene aglomerate, care isi deschide usile nu doar in fata turistilor din alte localitati care viziteaza Toronto, dar si pentru cei care locuiesc aici si vor sa se relaxeze la un spa al hotelului, sau vor sa organizeze diferite evenimente cum ar fi conferinte, team-building-uri, etc.

Kevin Porter, manager (stanga) si Jonathan Newbury, partenerul sau de afaceri (dreapta)

Cu ocazia acestui eveniment managementul hotelului a organizat si o tombola in incinta, premiul careia consta intr-o vacanta de 7 zile pentru 2 persoane in Miami. Tot ce trebuia sa faci pentru a te inscrie in tombola era sa-ti lasi cartea de vizita; iar pentru cei care nu aveau carte de vizita, sa completeze un mic formular de participare.

*

*

Mai tarziu mi-a fost facut un “tur media” de catre una din angajatele hotelului, in care mi-a fost aratata o camera “deluxe” de la etajul 2. Cand am intrat in lift, am fost surprinsa sa vad ca peretii liftului sunt de fapt o poza-tapet al Lacului Ontario.

*

Dupa care mi s-a prezentat camera, care are pat King size si este mobilata relativ simplu, dar cu gust. Pretul acestei camere este de $159/noapte (in aceasta perioada a anului); dar tarifele la hotel pot fi diferite in functie de sezon sau extrasezon.

*

*

*

*

*

*

Photo credit: Victoria West

Categorii:
Evenimente

Comentarii

  • Foarte frumos,Victoria!Hotelul pare foarte „cosy”si pozele au surprins foarte bine simplitatea eleganta si aerul locului!

    hanna 9 octombrie 2012 19:15 Răspunde
  • Buna Hanna, mersi pentru vizita, ma bucur ca ti-au placut articolul si pozele. 🙂

    Sa ai o saptamana minunata!

    Victoria West 9 octombrie 2012 22:50 Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title