fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Vedeta canadiana Tré Armstrong lanseaza fundatia Give Back in Toronto

de

Luni, 15 august, am fost prezenta la un eveniment organizat de dansatoarea si coreografa canadiana Tré Armstrong, despre care v-am povestit in cateva din articolele mele precedente. Este vorba despre lansarea noii fundatii non-profit Give Back din Toronto, in fruntea careia se afla Tré Armstrong. Evenimentul a avut loc la Clubul The Spoke din Toronto (600 King Street West), si s-a desfasurat sub sloganul Spirit of Dance.

Vedeta canadiana s-a implicat pana acum in numeroase actiuni de caritate, multe din ele vizandu-i pe copii si tineri. Fundatia Give Back este o alta actiune de binefacere a lui Tré Armstrong, o fundatie a carei misiune este sa ofere copiilor si tinerilor din mediile dezavantajate din Toronto oportunitati de dezvoltare prin intermediul dansului.

Evenimentul de luni seara a fost unul foarte glamoros, unde a fost prezenta multa lume buna din Toronto, iar atmosfera de la Clubul The Spoke unde a avut loc lansarea noii fundatii a fost nu doar festiva, dar si relaxanta. N-am putut sa nu observ ca toata lumea arata foarte bine (a se citi imbracata frumos), inclusiv toata presa mondena din Toronto care misuna pe-acolo, astfel incat toata seara Tré a acordat interviu dupa interviu. Intr-un mod “inocent”, aka accidentally-on-purpose, cei prezenti la eveniment au purtat tinute Day-to-Evening, caci toata lumea venise direct de la serviciu pentru a fi prezenta la acest eveniment. Si eu am facut la fel, am purtat o tinuta Day-to-Evening in acea zi – o rochie neagra potrivita pentru birou, dar si pentru o iesire seara asa cum a fost evenimentul de la The Spoke Club.

ppp 018

ppp 006

ppp 007

ppp 008

ppp 048

ppp 050

ppp 029

ppp 031

ppp 035

ppp 037

ppp 041

ppp 056

ppp 057

ppp 058

ppp 061

ppp 062

ppp 012

ppp 024

ppp 047

ppp 080

Sursa poze: Victoria West

Categorii:
Evenimente

Comentarii

  • Impresionant ce face Tre Armstrong pentru acei copii …
    Pe linga posibilitatea invatarii unei meserii ,dansul si muzica favorizeaza descarcare emotionala si relaxare pentru oameni de toate virstele .
    Observ ca dansurile practicate apartin mai multor categorii (modern ,oriental,etc).
    Pozele reflecta atmosfera destinsa a evenimentului , se vede ca toti se simt bine ; chipul expresiv al lui Tre denota implicarea ei sufleteasca , iar tinuta este superba .
    Constat din nou ca toaletele simple si elegante ,intre care si rochia ta neagra pe care mi-o inchipui la fel ,Victoria, ocupa un loc fruntas intre preferinte.

    Cred ca ar fi interesant de stiut daca numele „Give Back” are legatura cu trecutul vedetei , cu motivatia gesturilor sale deosebite .

    Lili 23 august 2011 17:46 Răspunde
  • Buna Lili, scuze ca nu ti-am raspuns pana acum, am fost ocupata zilele acestea si nu am avut timp.
    „Give Back” intr-adevar are legatura cu trecutul vedetei. Tre Armstorng provine dintr-o familie dezmembrata — desi mama ei i-a aratat dragoste si afectiune, tatal ei in schimb a fost abuziv si violent. Give Back porneste de la ideea de a acorda ajutor celor care au nevoie, celor din medii dezavantajate social, asa cum a fost si Tre in copilarie.

    Victoria West 25 august 2011 1:52 Răspunde
  • Fetelor, daca vreti sa vedeti un interviu pe care Tré Armstrong mi l-a acordat cu ocazia acestui eveniment, cititi aici

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.com/2011/08/tre-armstrong-give-back-foundation.html

    Victoria West 2 septembrie 2011 19:27 Răspunde
  • Pingback: Toronto Aquarium Coupons

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title