fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Revista presei de moda: Elle Canada, aprilie 2011

de

Cand am fost la Saptamana Modei acum cateva saptamani, am primit numarul de aprilie al editiei canadiene a revistei Elle. Este o editie speciala pentru Elle Canada, caci luna aceata revista implineste10 ani.

Elle Canada, April 2011

Elle Canada, April 2011 - Model Amanda Laine

Editia aniversara a revistei ne prezinta noi tendinte pentru acest sezon care mi-au atras atentia si despre care as vrea sa va spun cateva cuvinte. Una dintre acestea este tendinta pantofilor si gentilor Stud. Town Shoes, Sears, Spring, BCBG, Brown, Rock and Republic, Christian Louboutin se numara printre casele de moda care ne propun stilul Stud in acest sezon.

Christian Louboutin

Christian Louboutin

Town Shoes

Town Shoes

Town Shoes

Town Shoes

Un alt stil in voga acum este stilul Cobalt Blue – o culoare intensa care te va scoate din anonimat cu siguranta. Pantofi, rochii, bluze, tricouri, pantaloni, genti in colbalt blue au fost prezentate pe podiumurile de moda in acest sezon de Prada, Miu Miu, Jil Sander, Céline, Michael Kors, si alti designeri.

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada a excelat in sezonul de primavara-vara 2011 nu doar cu stilul Cobalt Blue, dar si cu stilul Stripe, o colectie care a vuit pe podiumurile de moda, precum si in cele mai influente reviste de moda din lume. Alte branduri si case de moda care ne propun stilul Stripe in acest sezon sunt Miss Sixty, Pink Tartan, Denis Gagnon, Kate Spade, H&M.

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Mai tineti minte cand era obligatoriu sa-ti asortezi poseta cu pantofii? Elle ne spune ca acest trend revine in moda. Daca va era dor de putina “asortare” in tinuta, acum este momentul potrivit sa va alegeti geanta si pantofii pe aceeasi culoare.

Unul din stilurile clasice pe care ni-l prezinta revista Elle Canada din aceasta luna este sacoul blazer. Aproape o treime din viata noastra o petrecem in birouri, asa ca blazerul va fi intotdeauna la moda, mai ales ca biroul nu este singurul loc in care acesta poate fi purtat. Zara, Mango, H&M, BCBG, Stella McCartney, Prada, Dries Van Noten si alte branduri ne propun modele superbe de blazere.

Un alt stil clasic pe care ni-l prezinta Elle Canada in aceasta editie este tinuta alba. Vara se apropie cu pasi repezei, si albul este o culoare perfecta pentru zilele insorite si fierbinti care vor urma. Revista ne prezinta un intreg pictorial de moda in alb, la care si-au dat concursul Denis Gagnon, Hermes, Harry Rosen, Dries Van Noten, MaxMara, Max Azria, Stella McCartney, Céline, Michael Kors, Dolce & Gabbana, David Dixon, Hugo Boss, si alti creatori de moda.

Revista ne aduce si noutati din beauty, nu doar din moda. Rimelul Voluminous de la L’Oréal implineste anul acesta 20 ani. Nu am folosit niciodata acest rimel, dar dupa ce l-am vazut atat de laudat in revista, ma tenteaza sa il incerc, si poate mi-l voi lua data viitoare cand am nevoie de un rimel nou. Un alt beauty trend prezentat in acest numar al revistei este rujul portocaliu, in nuante excentrice de la Dior. Nu este neaparat ceasca de ceai chiar pentru oricine (pentru mine de exemplu nu este), dar este un stil de machiaj in masura sa te faca sa iesi in evidenta.

Fiind o revista canadiana, Elle Canada promoveaza si branduri canadiene, bineinteles. Printre numele sonore din moda canadiana prezentate in acest numar al revistei sunt Le Chateau (unul din preferatele mele personale), Melanie Lyne, Payless Shoe Source, Jessica by Sears, Winners, Joe Fresh Style.

Categorii:
High Fashion · tendinte

Comentarii

  • Da! Da! Da!
    Fara cobalt blue- nu-mi place culoarea asta… nu stiu de ce …
    Te invidiez pentru ca tu simti mirosul cernelei acestor reviste, le rasfoiesti, le porti in geanta.
    Am eu o nostalgie cu revistele astea; cred ca vine din comunism cand parca erau marfa de contrabanda. 🙂

    camellia 21 aprilie 2011 20:30 Răspunde
  • Venind vorba de reviste si perioada comunismului, imi aduc aminte de Burda Moden, era considerata o adevarata comoara, 🙂 o raza de lumina pentru cei care nu vroiau sa se comformeze uniformitatii cenusii de atunci. 🙂

    Victoria West 22 aprilie 2011 1:58 Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title