fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Lansare de colectie de bijuterii la Toronto pentru Ziua Sfantului Valentin

de

Acum cateva zile am fost invitata la un eveniment monden din Toronto in cadrul caruia a fost lansata o colectie de bijuterii pentru Ziua Sfantului Valentin. Evenimentul a avut loc pe 4 octombrie la Hotel Hazelton din Toronto.

Chiar daca mai sunt cateva luni bune pana pe data de 14 februarie cand Sarbatoarea Iubirii ne va bate la usa, nu este un lucru neobisnuit in lumea modei ca lansarea colectiilor dedicate unor anumite evenimente sau date speciale din calendar sa aiba loc cu multe luni inainte. Asa cum saptamanile modei din lumea intreaga prezinta noile colectii nu pentru sezonul in curs, ci pentru sezonul urmator, tot asa si acest eveniment de moda a fost dedicat prezentarii si lansarii unei colectii de bijuterii care va ajunge la consumator in cateva luni.

Evenimentul la care am participat de data aceasta a fost organizat de Ebay Canada in colaborare cu trei designeri de bijuterii din Canada – Dean Davidson, Foxy Originals (o echipa de doua creatoare, Jennifer Ger si Suzi Chemel), precum si Rebekah Price. Colectia de bijuterii care a fost prezentata la acest eveniment se numeste Valentine’s Collective si va fi disponibila pe Ebay.ca incepand cu 15 ianuarie 2013 (cu suficient timp inainte de Ziua Sfantului Valentin) pana pe 28 februarie 2013, sau pana la epuizarea stocurilor. Colectia va fi disponibila nu doar in Canada, ci si pe plan international.

Colectia de bijuterii Ebay Valentine’s Collective

Gazda acestui eveniment fabulos a fost Andrea Stairs Krishnappa, manager la Ebay Canada.

Andrea Stairs Krishnappa, manager Ebay Canada

Andrea Stairs Krishnappa, manager Ebay Canada

Fiecare din cei 3 designeri participanti la aceasta colaborare a contribuit cu 3 sau 5 piese de bijuterii, si fiecare din aceste piese va avea pretul de $100 sau mai putin, cu shipping gratuit pentru cei care locuiesc in Canada. Colectia Valentine’s Collective contine coliere, bratari, cercei, butoni.

FOXY ORIGINALS

Suzy Chemel (stanga) si Jennifer Ger (dreapta), Foxy Originals

Prima oara am facut cunostinta cu brandul de bijuterii Foxy Originals in timpul unui eveniment monden din Toronto la care am participat luna trecuta, in decursul festivalui international de film TIFF (Toronto International Film Festival), si anume Bask-It-Style Lounge. In cadrul acelui eveniment Foxy Originals a oferit invitatilor cate o pereche de cercei (cum eu nu port cercei, i-am facut cadou unei prietene). De data aceasta am avut ocazia sa le cunosc in persoana chiar pe creatoarele din spatele brandului Foxy Originals, Jennifer Ger si Suzy Chemel. Viziunea lor este sa creeze bijuterii elegante, dar si accesibile ca pret.

Au inceput ca un brand mic din Toronto, vanzandu-si creatiile la concerte si diverse evenimente locale; dar cu timpul s-au extins pe intreg teritoriul Americii de Nord. Bijuteriile Foxy Originals sunt disponibile in mai multe buticuri din Toronto si Canada, precum si in Statele Unite, si nu in ultimul rand pe site-ul lor oficial FoxyOriginals.com. Unele din materialele pe care Foxy Originals le folosesc in crearea bijuteriilor sunt argintul si aurul.

Cele 5 bijuterii pe care Foxy Originals le-au creat pentru Valentine’s Collective – doua coliere, o bratara, o pereche de cercei si o pereche de butoni – au preturile cuprinse intre $20 si $50.

Cerccei si bratara Foxy Originals

Cerccei si bratara Foxy Originals

Colier Foxy Originals

Colier Foxy Originals

Butoni Foxy Originals

Display de bijuterii Foxy Originals

DEAN DAVIDSON

Creatorul de bijuterii Dean Davidson

Dean Davidson si-a inceput cariera in design de bijuterii in 2007, cand avea putin peste 20 de ani. Una dintre primele lui colectii a fost creata pentru designerul Paul Hardy. Astazi, creatiile lui sunt vandute in magazine de lux cum ar fi Holt Renfrew din Canada. Printre materialele pe care Davidson le foloseste in crearea bijuteriilor sunt argintul, aurul de 18 karate, pietre semi-pretioase. Colectiile lui au fost prezentate pe paginile unor reviste de moda cum ar fi Vogue US, Vogue Italia, Harper’s Bazaar, InStyle, Esquire. Bijuteriile lui Dean Davidson se vand nu doar in Canada, dar si in New York, Australia, Japonia, Honk Kong, precum si pe site-ul sau oficial DeanDavidson.ca. Printre vedetele care ii poarta creatiile sunt Jennifer Hudson, Jessica Alba, Sophia Vergara.

Cele 5 bijuterii ale lui Dean Davidosn care fac parte din colectia Ebay Valentine’s Collective – doua coliere, doua perechi de cercei si o bratara – au preturi cuprinse intre $55 si $95.

Colier Dean Davidson

Colier Dean Davidson

Cercei Dean Davidson

Cercei Deand Davidson

Bratara Dean Davidson

Display de bijuterii Dean Davidson

REBEKAH PRICE

Creatoarea de bijuterii Rebekah Price

Creatoarea de bijuterii Rebekah Price s-a nascut in Los Angeles si a studiat la Fashion Institute of Technology din New York. De asemenea, a lucrat in regim internship la casa de moda Elie Tahari. Tema bijuteriilor create de Rebekah Price este iubirea – passion, love, romance. Printre materialele pe care Rebekah Price le foloseste in crearea bijuteriilor sale sunt argintul, aurul roz, cristale Swarovski.

Bijuteriile Rebekah Price au for prezentate in numeroase publicatii si reviste de moda din Canada, Statele Unite si Marea Britanie, cum ar fi Flare, Fashion, Glamour, Lou Lou, Lucky Magazine (reviste de moda si lifestyle din Canada), Toronto Star (ziar canadian), editiile britanice ale revistelor de moda Vogue si InStyle, ziarul american New York Post.

La inceput Rebekah Price isi crea singura bijuteriile, dar cu timpul, cand numarul comenzilor si al cererilor a crescut, a format o echipa care sa o ajute in procesul de creatie. Rebekah Price colaboreaza cu echipa sa de 3 ani. Bijuteriile acestei creatoare sunt dipsonibile si pe site-ul sau oficial, RebekahPrice.com.

Cele trei bijuterii Rebekah Price care fac parte din colectia de Valentin – un colier, o bratara si o pereche de cercei – au preturile cuprinse intre $75 si $100.

Bratara Rebekah Price

Cercei Rebekah Price

Colier Rebekah Price

Display de bijuterii Rebekah Price

Alte poze de la eveniment:

*

*

*

*

Photo credit: Victoria West

Comentarii

  • Prin materialele pe care le impartasesti cu noi, putem observa ca evenimentele mondene de-acolo se desfasoara cu simplitate si eleganta.Celebritatile nu epateaza, nu „pozeaza”,afiseaza entuziasm autentic si un desavirsit bun gust.

    hanna 16 octombrie 2012 16:51 Răspunde
  • Buna Hanna, multumesc pentru vizita si pentru comentariu. Ai facut o observatie foarte corecta. 🙂 Mie imi face o deosebita placere sa merg la aceste evenimente, si incerc sa onorez cat mai multe invitatii posibile (pentru ca nu reusesc sa ajung la toate), iar ceea ce apreciez cel mai mult la aceste evenimente este posibilitatea de a cunoaste oameni noi din lumea modei si de a afla lucruri noi.

    Victoria West 16 octombrie 2012 17:48 Răspunde
  • Pingback: eBay Canada lanseaza “Holiday Market” cu ocazia sarbatorilor de iarna | victoria

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title