fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

eBay Canada lanseaza “Holiday Market” cu ocazia sarbatorilor de iarna

de

De curand am fost invitata la un eveniment monden organizat de eBay Canada dedicat sarbatorilor de iarna, si anume lansarea programului Holiday Market care ofera idei de cadouri pentru perioada sarbatorilor. Produsele oferite prin intermediul programului Holiday Market sunt disponibile prin toate mijloacele de shopping online, si pot fi cumparate inclusiv cu ajutorul telefoanelor inteligente si tabletelor iPad. eBay este cea mare platforma de cumparaturi online din lume, cu o cifra de afaceri care se ridica la miliarde de dolari in zeci de tari. Produsele oferite de eBay prin intermediul Holiday Market sunt din toate categoriile – haine pentru barbati si femei, accesorii, bijuterii, electronice, gadgeturi, jucarii, si multe altele.

Evenimentul de lansare Holiday Market a avut loc in centrul Toronto-ului in seara zilei de joi, 15 noiembrie. Lansarea Holiday Market s-a desfasurat sub forma unui “pop-up shop” in aer liber pe Strada Bloor din Toronto, iar atmosfera de la eveniment era intretinuta de o formatie de muzicanti care cantau live. Invitatii au avut ocazia sa scaneze produsele eBay cu ajutorul telefoanelor smartphone, in cautarea celor mai bune idei de cadouri de Craciun pentru cei dragi.

Gazda acestui eveniment a fost Andrea Stairs, Country Manager pentru eBay Canada. Prima oara am cunoscut-o pe Andrea la un alt eveninent monden care a avut loc de curand la Toronto, in cadrul caruia eBay Canada a prezentat o colectie de bijuterii dedicata zilei Sfantului Valentin si creata in colaborare cu trei designeri canadieni – v-am povestit mai multe despre colectia Valentine Collectible in acest articol.

In acea seara am fost prezenta de fapt la trei evenimente mondene. Am reusit sa impusc trei iepuri odata si sa merg dupa serviciu la toate cele trei evenimente, caci toate trei au avut loc in aceeasi zona din centrul Toronto-ului (foarte aproape unul de altul), in acelasi interval de timp, si am petrecut in medie cate o ora la fiecare.

Iata si cateva poze de la evenimentul Holiday Market organizat de eBay Canada.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Andrea Stairs, Country Manager pentru eBay Canada si gazda evenimentului

Photo credit: Victoria West

Categorii:
Evenimente

Comentarii

  • Victoria, desi ma simt inca straina de spiritul Craciunului, mi-a placut sa alunec printre pozele tale, care il ademenesc. Sa o iarna frumoasa!

    Cezara 20 noiembrie 2012 7:12 Răspunde
  • Buna Cezara, acesta a fost primul eveniment dedicat sarbatorilor la care am fost in acest sezon; si desi in Toronto deja s-au aprins luminile de Craciun, nici eu n-am simtit pana daunazi spiritul Craciunului, de-abia de-acum incolo. 🙂
    Sa ai si tu o iarna frumoasa!

    Victoria West 21 noiembrie 2012 1:51 Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title