fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Martisor

de
Photo credit: Google Images

Dragii mei prieteni si cititori, fie ca aceasta primavara sa va umple sufletul si inima de lumina si soare, caldura si bucurii, ganduri frumoase, impliniri si fericire nemarginita!

Sper ca aceasta zi v-a gasit in spirite bune, si v-a adus zambetul pe buze, precum si flori, martisoare, ciocolata, ursuleti de plus, cadouri frumoase. La Toronto vine primavara cu pasi timizi, luand locul incetul cu incetul vremii de iarna, cu unele zile mai reci, altele mai calde, acum la trecerea dintre anotimpuri. In fiecare an astept cu nerabdare sa vina primavara si sa lasam iarna in urma noastra. Mi-am scos deja garderoba de primavara la inaintare, si am ascuns puloverele de iarna in dulapul secundar, pe care il voi mai deschide iarna viitoare.

Anul acesta m-am bucurat de o iarna ceva mai blanda la Toronto, cum de obicei nu se intampla, dar au fost cateva ierni memorabile in ultimii aproape 20 de ani pe aceste meleaguri canadiene care ne-au crutat de crivaturi crancene si ingheturi grele. Unii nord-americani asociaza sosirea primaverii si schimbarea anotimpurilor cu Equinoctiul de primavara din data de 21 martie, dar pentru mine sosirea primaverii dintotdeauna a insemnat Martisorul de pe 1 Martie.

Va doresc tuturor o primavara superba, luminoasa, calduroasa, fabuloasa. Fie ca Martisorul din acest an sa va aduca tot ce e mai frumos pe lume in inimi si suflete. Si fie ca Baba voastra pe care ati ales-o in acest an sa fie cea mai insorita zi din acest inceput de primavara.

Martisor fericit si la multi ani!

Photo credit: Google Images

Photo credit: Google Images

Categorii:
Sarbatori

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title