fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Brandul New Look anunta reduceri la denim in aceasta luna

de

In perioada 9 -21 martie 2013, in toate magazinele New Look dinRomania, la achiziţionarea unei perechi de blugi primesti a doua pereche la jumatate de pret.

“Eu cu ce ma imbrac azi?” este o dilema cu care fiecare femeie se confrunta din cand in cand. Eroul care niciodata nu da gres, indiferent de sezon sau eveniment, este o pereche de blugi. Şi cum piesele din denim raman o prezentaconstantanu numai in moda strazii, ci si pe catwalk, brandul New Look propune pasionatelor de moda o noua campanie in magazine. Incepand cu 9 martie, la orice pereche de blugi achizitionata, a doua este la jumatate de pret.

“Atu-ul denim-ului este ca merge cu orice, oricand, oricum. In plus, compatibilitatea acestui material ii garanteaza omniprezenta, sezon dupa sezon. Problema insa apare in magazin, cand nu ne putem hotari cu ce piesa de denim sa ne completm colectia personala de blugi. Si cum ne-am obisnuit sa fim intotdeauna cu un pas in fata si sa raspundem permanent nevoilor clientelor noastre, in aceasta luna venim cu o oferta care sa multumeasca si pe cele mai nehotarate dintre ele. La o pereche de blugi cumparata, a doua pereche poate fi achizitionata la jumatate de preţ”, a declarat Carmen Maruntelu, PR si Marketing Manager New Look Romania.

Brandul britanic este recunoscut pentru accesibilitatea si calitatea pieselor din denim, fiind o destinatie de incredere in fiecare sezon. Astfel, la fiecare 5 secunde, o pereche de blugi marca New Look ajunge în dulapurile fanelor.

“Niciodata nu poţi avea suficient denim in garderoba. In plus, faptul ca din 5 în 5 secunde cineva pleaca din magazinele New Look cu o pereche de jeans, spune multe despre statutul denim-ului in viaţa noastră sociala. Pentru campania de primavara ce se va desfasura in perioada 9-21 martie 2013 in toate magazinele New Look din tara, ne-am pregatit cu o varietate de jeansi: clasici, shapers, skinny, boyfriend, high waist, bootcut”, a completat Carmen Maruntelu.

New Look

Comunicat de presa distribuit de: Free Communications PR Bucuresti
Photo credit: Free Communications PR Bucuresti

Categorii:
Pret-a-Porter · shopping

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title