fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Distractii si cumparaturi de Paste la Baneasa Shopping City

de

In luna aprilie, Baneasa Shopping City se transforma in raiul pe pamant – un spatiu plin de surprise, unde va avea loc o serie de evenimente speciale pentru clientii sai. Sesiunile foto alaturi de Iepurasul de Paste, concursurile, jocurile pentru copii si promotiile disponibile in Baneasa Shopping City vor fi atractiile principale.

Distractia nu va lipsi in Baneasa Shopping City! Cei mici vor avea parte de multe momente frumoase, interactive si educative – spectacole de teatru, dansuri, muzica live, fotografii cu Iepurasul de Paste, oferite in parteneriat cu Epson, animatori si multe alte surprize. Vor fi alaturi de cei mici in maratonul distractiei Pygmalion Club, Plaiul Romanesc, Mondo Dance, Miniton Group, gradinita Dream World, Dance Prestige, Scoala nr. 45. Radio Romania Junior si Cartoon Network vor asigura activitati attractive, iar prietenii de la Contrapunct vor sustine un show original. In plus, copiii vor fi antrenati in workshop-uri de creatie sustinute de Creative Arts si gradinita Happy Kids Floreasca.

De asemenea, Baneasa Shopping City lanseaza o campanie umanitara de strangere de jucarii si alte obiecte, precum si bani, destinata copiilor cu care soarta a fost mai putin generoasa. Toti cei care pot darui o jucarie unui prieten din Asociatia Pavel, se pot alatura acestei initiative. Cele doua urne de colectare se gasesc la birourile de informatii din incinta centrului comercial.

Extravaganta Promotiilor de Paste are loc pe 6 aprilie, noaptea in care se face shopping extravagant la preturi mici, pana la miezul noptii. Extra promotiile, muzica antrenanta si buna dispozitie fac parte din programul  serii speciale. Distractia este condimentata de cocktail-urile gratuite oferite tuturor petrecaretilor. Petrecerea din noaptea de 6 aprilie va continua si in zilele de 7 si 8 aprilie.

Baneasa Shopping City va marca aniversarea a 4 ani prin multa sampanie si surprize delicioase, dar si prin organizarea unei tombole. Cumparaturile de minim 300 lei realizate pana pe 22 aprilie vor fi compensate cu o multime de premii instant la Tombola Aniversara. Toti cei care participa la aceasta tombola au sanse egale de a castiga o excursie in Thailanda oferita de TUI Travel Center prin Euroline.

Posesorii de card Baneasa Bonus Card si Bonus Card nu au fost uitati. Astfel, in perioada 31 martie – 22 aprilie 2012 acestia vor beneficia de 2 luni perioada de gratie extra, iar primii 3 clienti care cumpara cel mai mult folosind cardul in magazinele partenere din Baneasa Shopping City primesc 500 RON bonus.

Cei care cauta cadoul perfect pentru persoanele dragi au la dispozitie Gift Voucher-ul, solutia perfecta pentru a oferi cadouri celor apropiati. Acesta poate fi achizitionat de la biroul de informatii din cadrul centrului comercial.

Parteneri principali: Bruno Banani, Domo, Electrolux.

Magazine partenere: Accessorize, Aldo, Aqua, Balizza, Trattoria Buongiorno, Cielo Venezia 1270, Dimensione Danza, Debenhams, Diesel, Ecco, Farmacia Help Net, La Femme, Lee Cooper, London Tailors, Miniblu, Next, Okaidi, Picioru’ Gras, Republica del Gusto, Sephora, Sport Couture, Steilmann, Yves Rocher.

*

*

*

*

*

Comunicat de presa distribuit de: PR Golin Harris Bucharest
Photo credit: PR Golin Harris Bucharest

Categorii:
Evenimente · shopping

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title