fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Lansarea noii colectii Lazypants in Toronto

de

De curand la Toronto a avut loc un eveniment organizat de brandul canadian de imbracaminte casual Lazypants, si anume lansarea noii colectii Lazypants. Evenimentul a fost gazduit de magazinul TNT din incinta mall-ului Hazelton Lanes din Toronto, iar gazda evenimentului a fost Adam Bledin, director creativ al brandului Lazypants.

Ce este Lazypants? Este o linie de pantaloni “sweat pants” pe care ii porti prin casa atunci cand vrei sa fii comfortabil si sa ai o zi “lenesa”, sau sa faci lucuri care iti plac si care te fac sa te deconectezi de tumultul vietii de zi cu zi. Colectia prezinta pantaloni si hanurace in 18 culori vibrante, si ofera comfortul maxim atunci cand vrei sa fii “lenes”, fie ca petreci o duminica relaxanta acasa, sau faci o iesire in parc, sau te intalnesti cu prietenii pentru o sueta restransa.

Atmosfera de la eveniment a fost una foarte placuta, cu tema principala “comfortabil”. In afara de Adam Bledin, cei care s-au implicat in organizarea evenimentului au fost sora acestuia, Sarah Bledin (care a pus la dispozitie dulciuri si gustari pentru oaspeti), echipa PR a brandului Lazypants, dar si DJ-ul.

Am stat de vorba cu Adam Bledin, director creativ Lazypants (puteti citi interviul aici). In ce consta “lenesul” tau? Este intrebarea pe care Lazypants o adreseaza cumparatorilor sai in fiecare zi. Conceptul “Lazypants” pleaca de la premisa unei tinute comfortabile pe care o porti atunci cand vrei sa fii lenes, dar “lenes” pentru fiecare persoana poate sa insemne altceva, si nu neparat sa stai in casa si sa nu faci nimic, ci sa faci acele lucruri care te ajuta sa te relaxezi si care iti fac placere – sa mergi cu bicicleta, sa citesti o carte sau o revista, sa te uiti la un film, sa-ti petreci timpul liber cu prietenii.

Iata si cateva poze de la acel eveniment.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Photo credit: Victoria West

Categorii:
Evenimente

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title