fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Gala de deschidere a noului magazin Swarovski Crystal Forest in Toronto

de

Saptamana trecuta a avut loc la Toronto un alt eveniment fabulos marca Swarovski – deschiderea noului magazin Swarovski Crystal Forest, in fosta locatie Swarovski din districtul de shopping al Toronto-ului, Bloor-Yorkville, care este si cea mai selecta zona de shopping din Toronto. Fostul magazin Swarovski, existent pana atunci pe 2 Bloor Street West (intersectia Bloor & Yonge) a fost reconceput si i s-a dat un nou design – designul Swarovski Crystal Forest, un concept Swarovski lansat pentru prima oara in Japonia in 2008.

La ora actuala, Swarovski detine 11 magazine Swarovski Crystal Forest in Canada, cel de pe 2 Bloor Street West din Toronto fiind cel mai recent deschis.

Am fost invitata la evenimentul de deschidere a noului magazin Swarovski din Bloor-Yorkville, la care mi-a facut o placere foarte mare sa particip. Gala de deschidere a avut loc in seara de joi, 12 aprilie, intre 6pm si 8pm. Am mers cu baiatul meu Alex la eveniment.

Cu ocazia (re)deschiderii noului butic, Swarovski a lansat colectia Atelier 2012, creata in colaborare cu 4 designeri – Zaldi, Philip Crangi, Eric Daman, Christopher Kane. De asemenea, la eveniment au fost prezentate bijuteriile Statement din actuala colectie de primavara-vara 2012 de la Swarovski – coliere, inele, bratai, cercei, preturile carora sunt cuprinse intre $360 si $1,600. Dar si alte bijuterii si accesorii din actuala colectie Swarovski.

A fost o seara foarte frumoasa si placuta, si cu adevarat glamoroasa. Alex a fost foarte impresionat de stralucirea acestui eveniment, avand in vedere opulenta bijuteriilor si cristalelor expuse in magazin. L-am luat pe Alex cu mine si la alte evenimente mondene pana acum, si a inceput sa se obisnuiasca sa se afle printre multi oameni necunoscuti. Era foarte incantat si ii placea foarte mult sa admire frumusetile expuse acolo. Nu intelegea el rostul bijuteriilor, bineinteles, dar era atras de stralucirea lor. Alex a fost singurul copil prezent la eveniment, ceea ce a fost, oarecum, pata de culoare a serii (nu ca ar lipsi culoarea de la acest eveniment). Toata lumea imi spunea ce baiat dragut este, iar unii fotografi nu au ezitat sa-i faca poze. Nu m-a deranjat sa i se faca poze lui Alex – odata ce l-am adus la un eveniment monden unde era prezenta presa, mi-am asumat si posibilitatea ca Alex sa fie fotografiat in timpul evenimentului.

Am intalnit in acea seara la Swarovski pe unele fashioniste, bloggeri, jurnalisti si fotografi pe care i-am vazut si cu alte ocazii, la alte evenimente mondene din Toronto. Nu ca ar fi de mirare, este doar firesc ca la un eveniment de moda sa fie prezenti aceiasi oameni din lumea modei. De exemplu, l-am vazut pe un fotograf pe care l-am mai intalnit la prezentarea de moda a creatoarei canadiene Roxanne Nikki, despre care va scriam luna trecuta. L-am mai vazut pe fashionistul ala care a fost prezent la evenimentul Essie tot din luna martie (intalnirea cu Essie Weingarten, fondatoarea brandului de oje Essie), cel despre care spuneam ca avea manicura facuta, purta ochelari de soare ca Anna Wintour si avea la gat o esarfa Louis Vuitton. Avea si acum manicura facuta si purta ochelari de soare, numai ca de data aceasta nu mai avea la gat esarfa sa Louis Vuitton, ci purta la brat o geanta Louis Vuitton, care, ce-i drept, arata cam fake. 🙂 Si mai era prezent la eveniment un alt fotograf pe care l-am mai intalnit si la alte evenimente Swarovski din trecut.

Poze de la eveniment:

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Photo credit: Victoria West

Categorii:
Evenimente · High Fashion

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title