fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Arhiva online Vogue

de

Anul acesta revista americana Vogue implineste 120 de ani. Lansata pentru prima oara in decembrie 1892, Vogue a reprezentat o adevarata biblie a modei pentru consumatorii de moda din America si din intreaga lume timp de mai bine de un secol.

Iar acum, pentru a celebra cei 120 de ani de existenta, Vogue pune la dispozitie tuturor celor pasionati de moda intreaga sa arhiva din 1892 pana astazi, in format online. Arhiva contine peste 400,000 imagini color – coperte, campanii de publicitate, articole, fotografii, si orice alt material publicat vreodata de Vogue US.

Motorul de cautare al arhivei Vogue permite membrilor sa frunzareasca arhiva dupa o mare varietate de criterii – editii specifice ale revistei, decade, designeri, modele, fotografi, precum si alte personalitati marcante din lumea modei din trecut si din present. Dar si dupa stiluri, colectii, tendinte care au fost la moda intr-o perioada sau alta, textile, tipuri de haine.

Pentru a vedea arhiva Vogue, trebuie sa devii membru al acesteia. Exista un singur “catch” – accesul la arhiva online Vogue nu este pe gratis, costul anual al abonamentului la arhiva Vogue pentru persoane fizice fiind de $1,575. Cam peste puterile unui om obisnuit, foarte adevarat. Nici macar nu este o suma pe care sa o achiti o singura data, ci trebuie sa platesti cei $1,575 in fiecare an ca sa ai acces nelimitat si pe o perioada nedeterminata la arhiva. Exista de asemenea si varianta corporate a abonamentului, adresata companiilor care ar beneficia de abonament multiplu pentru asociatii lor.

Dar sunt convinsa ca vor fi destui specialisti din lumea modei pentru care va merita sa plateasca acest pret usturator de $1,575 pe an, si pentru care arhiva Vogue ar fi o investitie in materie de cercetare si inspiratie – creatori de moda, fotografi, editori, jurnalisti.

Exista o speranta si pentru muritorii de rand, care nu-si permit sa plateasca cei $1,575 pe an pentru a vedea intreaga arhiva Vogue. In decursul anului 2012 revista va lansa o arhiva online Vogue mai restransa si mai accesibila ca pret pentru abonatii revistei Vogue US.

Arhiva online Vogue

Sursa poza: Vogue.com

Categorii:
High Fashion

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title