fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

O carte pentru suflet de copil – Nuami Dinescu, “Eu nu sunt Tanta”

de

Ajutor pentru copiii care sufera de autism: cartea lui Nuami Dinescu, “Eu nu sunt Tanta”, la un pret special in luna iunie!

In Luna Copiilor, cartea actritei Nuami Dinescu Eu nu sunt Tanta poate fi cumparata la un pret special, de numai 25 de lei. Editura Cartea de suflet isi propune, astfel, sa ajute copiii bolnavi de autism, 10 lei din suma platita pentru fiecare volum fiind donati Asociatiei Invingem Autismul.

“Pe tot parcursul lunii iunie, editura Cartea de suflet iti ofera volumul Eu nu sunt Tanta de Nuami Dinescu la un pret special: 25 de lei! Din suma pe care o vei plati pentru carte, 10 lei vor fi donati Asociatiei Invingem Autismul si vei ajuta astfel un copil care sufera de autism sa primeasca tratamentul si ingrijirea de care are nevoie”, declara reprezentantii editurii.

Trimite cuvantul SUFLET prin SMS la 7442 (pentru Vodafone si Cosmote) sau la 7544 (pentruOrange) si vei primi cartea prin posta, cu autograful autoarei! Te vei alege cu o lectura de suflet si vei ajuta un suflet de copil. Tariful este de 5 euro+TVA si include pretul cartii si cheltuielile de expeditie in Bucuresti si in tara. Promotia este valabila in perioada 1-30 iunie 2013, doar pentru comenzile prin SMS, in limita stocului disponibil.

Despre cartea „Eu nu sunt Tanta”

Nuami Dinescu spune: “M-am straduit ani de zile sa le explic celor care ma confundau cu ce vedeau la televizor ca nu sunt ce vad ei, ca eu nu suntTanta! Ea e mereu vesela si e haioasa, rade tot timpul, eu nu sunt asa…”

Aceasta carte, aparuta sub ingrijirea editurii Cartea de suflet, isi propune – si sigur va reusi! – sa o prezinte pe Nuami Dinescu si altfel decat o stim cu totii de la televizor. Ne invita sa tragem cu ochiul prin cortina si sa patrundem in culisele frumoasei, dar si complicatei vieti de actor si de om de televiziune. Ne imbie sa aflam intamplari si vesele, si amare, sa citim povesti cu talc, marturisiri despre familie si prieteni dragi, si ne deschide sub priviri universul colorat al unei femei indragostite neobosit de oameni, de animale, de copii, de meseria sa.

Nuami Dinescu, „Eu nu sunt Tanta”

Promotie Cartea de suflet, iunie 2013

Comunicat de presa distribuit de: Corina Stoica
Photo credit: Corina Stoica

Categorii:
carti

Comentarii

 • se vede ca-i place 🙂 , frumos loc !

  coco 12 iunie 2013 9:26 Răspunde
 • am citit ambele articole si am comentat aici pentru cel cu parcul 🙂

  coco 12 iunie 2013 9:27 Răspunde
  • N-are nimic. 🙂

   Victoria West 13 iunie 2013 1:35 Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title