fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

O noua carte de Marian Keyes va aparea anul acesta in librarii

de

Marian Keyes este o binecunoscuta scriitoare irlandeza de literatura chic. Din 1995 pana astazi a publicat 12 volume de literatura chic, precum si lucrari de non-fictiune. Anul acesta scriitoarea va publica o noua carte de literatura chic, si anume Mercy Close. Cartea va aparea in librariile din America de Nord in septembrie 2012 (data exacta nu se cunoaste deocamdata).

Unele titluri ale acestei scriitoare cu siguranta va sunt familiare, caci au aparut si in Romania, la Editura Polirom, Colectia Chic:

Fictiune

Watermelon/Pepenasul
Lucy Sullivan Is Getting Married/Lucy Sullivan se marita
Rachel’s Holiday/Vacanta lui Rachel
Last Chance Salon
Sushi for Beginners/Sushi pentru incepatori
No Dress Rehearsal
Angels
The Other Side of the Story
Nothing Bad Ever Happens in Tiffany’s
Anybody Out There?/E cineva acolo?
This Charming Man/Un tip mortal
The Brightest Star in the Sky

Non-ficiune

Under the Duvet
Further Under the Duvet
Cracks in My Foundation
Saved by Cake (aceasta carte este de asemenea planificata sa apara in 2012; conform unelor surse va aparea in februarie 2012, conform altor surse in martie 2012).

Am citit pana acum Sushi for Beginners care mi-a placut foarte mult si v-o recomand si voua. Acum citesc Lucy Sullivan Is Gettign Married, si e destul de draguta. Alte doua carti ale acestei scriitoare pe care le am in biblioteca, dar inca nu am avut timp sa le citesc, sunt Anybody Out There? si Angels.

Categorii:
carti

Comentarii

 • Pingback: Victoria West » Blog Archive » Calendar 2012: Evenimente in lumea modei

 • Victoria, urmaresc cu interes cand ne scrii despre noi aparitii editoriale sau lansari de carte. In ce priveste chick-lit, nu am citit inca ceva propriu zis ( poate dintr-o prejudecata)..desi sunt fan Sex and the City (serial+filme), si am rasfoit Helen Fielding.
  Legat de recomandarea ta, Sushi for beginners, poti sa-mi spui pe scurt despre ce e vorba?

  Cezara 17 ianuarie 2012 7:11 Răspunde
 • Buna Cezara, in Sushi for Beginners e vorba de 3 femei viata carora se intersecteaza la un moment dat, si fiecare dintre ele trece prin experiente care o marcheaza in mod negativ, aducand-o in pragul depresiei. Lisa devine editor-in-chief la o revista pentru femei din Dublin, cand ea de fapt visa la un post similar in New York; Ashling devine asistenta Lisei si are dificultati sa se inteleaga bine cu noua ei sefa; Clodagh e prietena cea mai buna a lui Ashling, maritata cu doi copii, stay-at-home-mom, careia i se uraste de atata stat acasa cu copiii.

  Sushi for beginners se refera la sushi propriu-zis, si la faptul ca unele personaje din carte adora sushi, iar altele sunt reticente fata de aceasta mancare din cauza pestelui crud pe care il contine, iar colegii mai cunoscatori de sushi ii conving sa incerce mai intai sushi mai simplu, fara ingrediente crude, de unde si expresia Sushi for beginners (California Roll este un fel de sushi din asta mai lejer si mai simplu, cu crab semi-preparat in loc de peste crud, si e un fel de sushi pentru incepatori; si eu am inceput tot cu acest tip de sushi, inainte sa trec la sushi cu peste crud 🙂 ).

  Victoria West 19 ianuarie 2012 21:56 Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title