fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Revista Flare Canada, editia de sarbatori

de

In ultimele 12 luni am fost abonata la revista canadiana de moda Flare, si ultima editie din abonamentul meu a fost cea din noiembrie. Nu mi-am prelungit abonamentul la aceasta revista pentru inca un an, deoarece ma hotarasem sa ma abonez la o alta revista de moda, Fashion, pentru a mai schimba registrul si pentru a ma informa despre moda canadiana si din alte surse. Dar Flare mi-a facut o surpriza placuta si mi-a trimis in aceasta luna urmatoarea editie a revistei, cea din decembrie – chiar nu m-am asteptat sa mai primesc un numar al revistei dupa ce abonamentul imi expirase deja.

Pe coperta revistei din aceasta luna este Ashley Greene, una din protagonistele Twilight, purtand o rochie Marchesa.

Flare magazine, December 2011, Ashley Greene

Flare magazine, December 2011, Ashley Greene

Va uitati la Twilight? Eu va spun sincer ca n-am vazut nici un film din aceasta serie de la cap la coada, si stiu foarte putine despre Twilight. Stiu doar ca Robert Pattinson si Christen Stewart joaca rolurile principale, rolurile unui vampir si o muritoare care se iubesc, si cam atat. Acum cativa ani, cand a aparut primul film Twilight, am incercat sa ma uit, dar nu am reusit sa il urmaresc pana la capat – mi s-a parut destul de plictisitor, si am renuntat. In afara de aceasta, pe atunci probabil ca nici nu stiam, sau nu presupuneam, ca va fi o intreaga epopee Twilight. Intre timp a aparut si al doilea, si al treilea film, incat le-am pierdut sirul. Acum habar nu am cate filme Twilight sunt in total; si din cate am mai vazut online, de curand a mai aparut unul, dar nu sunt la curent cu detaliile despre acesta, si nici nu am pornirea sa il vad la cinema. Nici cartile Twilight nu le-am citit.

Acelasi lucru as putea sa il spun si despre Harry Potter, atat cartile, cat si filmele. La inceputul anilor 2000 cand a aparut Harry Potter, m-am uitat la primele 3 filme, dar dupa aia le-am pierdut sirul. Toate personajele (si actorii) din Harry Potter au crescut intre timp si au devenit adulti, dar eu nu mai stiu ce s-a intamplat cu aceste personaje si unde a ajuns povestea lor, pentru ca nu am mai fost atrasa de aceasta poveste.

Revenind la revista Flare, editia de sarbatori este plina de noutati si informatii utile din moda si frumusete, idei pentru cadouri, idei pentru tinute de sarbatori, detalii cu privire la evenimente mondene din Toronto, stiri despre celebritati, etc. Unul din trendurile de frumusete prezentate in revista care mi-a atras atentia este trendul sprancenelor colorate, si care, mi-am dat seama, nu imi displace.

Photo: Chris Nicholls

Photo: Chris Nicholls

Photo: Chris Nicholls

Photo: Chris Nicholls

Photo: Chris Nicholls

Photo: Chris Nicholls

Sunt de acord ca este un trend extravagant si poate nu i se portiveste oricui, este un trend pe care trebuie sa stii sa il porti, ca acelea de genul stilului lui Carrie Bradshaw despre care se spune “you have to know how to pull it off”. Dar sarbatorile ne bat la usa, in curand vom fi invaluiti in magia Craciunului, vom incepe pregatirile pentru petrecerile din acest sezon de sarbatori, si stilul sprancenelor colorate din punctul meu de vedere nu este tocmai o idee rea de machiaj, pentru cele care au curajul sa il adopte.

De obicei, in luna decembrie revista Flare prezinta un raport al evenimentelor din cadrul festivalului TIFF (Toronto International Film Festival) care are loc in Toronto in fiecare an in septembrie – cine a venit, ce filme s-au vazut, cine si ce a purtat, best dressed & worst dressed. Dintre vedetele hollywoodiene care ne-au onorat cu prezenta anul acesta la TIFF au fost Olivia Wilde, Madonna, Keira Knightley, Maagie Gyllenhaal, Jessica Chastain, Megan Fox, Tilda Swinton, Angelina Jolie, Kirsten Dunst, Marisa Tomei, Rachel Weisz, Ashley Greene, Emily Blunt, Freida Pinto, Ryan Gosling, George Clooney, Brad Pitt, Jason Stathan, Gerald Butler, Dev Patel, si altii.

Unele din brandurile canadiene prezentate in aceasta editie a revsitei sunt Aldo, Le Chateau, RW & Co, Joe Fresh Style, AdditionELLE, Roots, Jacob, Melanie Line. In ultimii ani Aldo si-a obisnuit fanii cu colectii designer de succes, cam la fel cum face si H&M. Unele dintre acestea au fost de exemplu recentele colaborari cu designerii canadieni Denis Gagnon sau Greta Constantine, precum si colaborarea dintre Aldo si revista Flare. De data aceasta Aldo lanseaza mai multe colectii in colaborare cu designerii J. W. Anderson, Libertine, Preen, Christian Cota, Cushnie et Ochs, Faster Mark Fast.

Colectia Christian Cota X Aldo, toamna-iarna 2011/2012, a inceput sa fie disponibila in magazinele Aldo incepand cu octombrie 2011.

cota1

cota2

cota3

cota4

O alta noutate din lumea modei despre care as vrea sa va spun este o expozitie dedicata lui Grace Kelly, care se numeste Grace Kelly: From Movie Star to Princess, si este acum deschisa la TIFF Bell Lightbox in Toronto, 350 King Street West, pana pe 22 ianuarie 2012. Expozitia prezinta unele din tinutele lui Grace Kelly, precum si o replica a rochiei sale de mireasa de la nunta ei cu Printul Rainier care a avut loc in 1956. Geanta Hermès Kelly este numita dupa nimeni alta decat legendara Grace Kelly.

Geanta Hermès Kelly

Geanta Hermès Kelly

Categorii:
Revista presei

Comentarii

  • Pingback: Revista Flare Canada, editia de sarbatori – Tango | Gaseste.info

  • Victoria, multumiri pentru noutatile in materie de moda pe care le aduci aici. Franturi din ceea ce se poarta, dincolo de batranul nostru continent. Evident, daca as alege ceva din exponatele virtuale, as alege geanta Grace Kelly.

    Lacramioara 7 decembrie 2011 18:37 Răspunde
  • Oh Lacramioara, nu-i asa ca geanta Kelly e superba? 🙂
    Ma bucur ca ti-a placut articolul.
    Sa ai un weekend minunat!

    Victoria West 8 decembrie 2011 12:04 Răspunde
  • Nici eu nu m-am uitat la Twiligt (si nici n-am citit povestile) si tocmai de aia, n-am inteles isteria care s-a creat in jurul cartilor si al filmelor! Ma bucur ca nu sunt singura 🙂
    P.S. E superba rochia Marchesa!

    Corinas 9 decembrie 2011 11:34 Răspunde
  • Corina, ma bucur sa te vad. 🙂

    Victoria West 9 decembrie 2011 15:31 Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title