fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Petrecerea de deschidere a festivalului TIFF 2013 in Toronto

de

La inceputul Festivalului International de Film din Toronto TIFF din acest an am fost invitata la petrecerea de deschidere a festivalului organizata de Young Emerging Actors Assembly (YEAA) dinToronto, membri ai careia sunt tineri cineasti canadieni (actori, regizori, scenaristi, producatori, etc.) pe care am avut placerea sa-i cunosc la inceputul acestui an cu ocazia unui alt eveniment monden din Toronto. Petrecerea de deschidere pentru TIFF din seara de 5 septembrie a avut loc in centrul Toronto-ului, la Studio Event Theatre de pe strada 333 King Street West, chiar vizavi de teatrul TIFF Bell Lightbox unde de obicei se desfasoara festivalul.

Pentru aceasta ocazie am optat pentru Little Black Dress, mica mea rochie neagra, pe care nu o mai imbracasem demult, dar care m-a salvat de multe ori pana acum. Evenimentul urma sa inceapa la 8 PM, si am ajuns acolo la 8.30, cand la intrare era deja coada si numele invitatilor erau verificate pe lista de oaspeti.

Am intrat in incinta evenimentului, unde mai toata lumea se adunase deja, si alti invitati inca mai continuau sa vina, caci la 8.30 petrecerea era de-abia la inceput. A fost un eveniment dragut, desi nu am putut sta prea mult – am petrecut acolo vreo doua ore, timp in care am socializat cu invitatii, am stat de vorba cu unii cu altii, am facut schimb de carti de vizita. Printre cei prezenti erau actrita Clara Pasieka, actorul Richard Young, actorul Edsson Morales, actorul Gabe Grey, producatorul Chris Green. Pe toti acestia i-am intalnit prima oara acum cateva luni, cu ocazia unui alt festival de film din Toronto, ReelWorld Film Festival, despre care v-am povestit mai multe in acest articol.

Actrita Clara Pasieka

Actorul Richard Young

Actorul Edsson Morales

Actorul Gabe Grey si o prietena

Producatorul Chris Green

Cu actrita Clara Pasieka

Cu actorul Richard Young

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Photo credit: Victoria West

Categorii:
Evenimente

Comentarii

  • ce interesanta ultima fotografie cu pictura pe corp!!!

    coco 25 septembrie 2013 8:02 Răspunde
    • Buna Coco, ma bucur sa te vad.
      Body painting, da. 🙂 Atunci la petrecere am remarcat, si se vede si in poza, ca doua dintre fete au avut curajul sa aplice culoarea pe tot corpul, iar doua dintre ele si-au pastrat sutienele. 🙂

      Victoria West 25 septembrie 2013 14:52 Răspunde
  • Pingback: Amazing Toronto – King Street West – Victoria West

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title