fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Swarovski Fashion Suite in timpul zilelor TIFF la Toronto

de

Zilele acestea la Toronto s-a desfasurat Festivalul International de Film din Toronto, TIFF, iar astazi este ultima zi a festivalului. Este unul dintre cele mai importante evenimente anuale de pe scena mondena a Toronto-ului, ocazie cu care de obicei ne viziteaza multe celebritati de la Hollywood. Anul acesta printre cei care au participat la TIFF au fost Kristen Wiig, Colin Firth, Nicole Kidman, Brad Pitt, Hugh Jackman, Jake Guggenheim, Jason Bateman, Paul Giamatti, Zac Efron, Colin Hanks, Keira Knightley, Jennifer Garner, Matthew McConaughey, Julia Louis-Dreyfus, Glenn Close, si altii.

In timpul zilelor TIFF din acest an, la fel ca si in alti ani, au avut loc multe evenimente mondene legate de festival, iar unul din evenimente a fost prezentarea anuala Swarovski Fashion Suite, un eveniment organizat de Swarovski in timpul caruia vedetele care vin la Toronto pentru TIFF au ocazia sa cumpere sau sa imprumute bijuterii si accesorii Swarovski pentru covorul rosu. Swarovski Fashion Suite din acest an a fost la cea de-a 8-a editie, iar pentru mine a fost 4-a oara cand l-am vizitat, caci am inceput sa particip la acest eveniment in septembrie 2010, si de atunci am fost invitata in fiecare an.

*

Evenimentul a avut loc la Trump Hotel din centrul Toronto-ului intre 5 si 9 septembrie, iar eu am mers acolo pe 9 septembrie, ultima zi a prezentarii. In cadrul acestui eveniment Swarovski a prezentat mai multe colectii de bijuterii, dupa cum urmeaza::

Colectia pentru sezonul de toamna-iarna 2013-2014 “Secret Treasures” tocmai a aparut in magazine si online. Colectia este inspirata de patru locuri romantice si misterioase ale lumii, si anume Venetia, Himalaya, India si China.

*

*

*

*

*

*

*

*

Colectia exclusiva Catwalk a fost prezentata de Swarovski in cadrul acestui eveniment pentru prima oara in Canada, special cu ocazia festivalului TIFF 2013.

*

*

*

*

*

Colectia Nirvana a devenit una iconica, iar anul acesta inelele Nirvana sarbatoresc aniversarea de 18 ani. Daca in trecut bijuteriile Nirvana cuprindeau doar inele, in diferite culori, in ultimii doi ani colectia Nirvana s-a extins la un intreg set de bijuterii, si anume coliere, pantadive, bratari, cercei. Cu ocazia aniversarii de 18 ani, dar si cu ocazia prezentarii acestei colectii in cadrul evenimentului Swraovski Fashion Suite pentru TIFF 2013, Swarovski a inclus si sculptura inel Nirvana.

*

*

*

Colectia Romeo and Juliet este inspirata de noul film omonim care va aparea pe marile ecrane in octombrie 2013.

*

*

*

Colectiile Atelier Swarovski au fost create in colaborare cu reputati designeri de bijuterii, cum ar fi Christopher Kane.

*

*

*

*

Reprezentantii Swarovski de la birourile din Paris au adus la Toronto, cu ocazia acestui eveniment, si cartea de oaspeti Swarovski, pe care am avut ocazia sa o rasfoiesc. Cartea contine note de multumire si felicitari din partea celebritatilor, adresate brandului Swarovski de-a lungul anilor pentru serviciile de styling acordate vedetelor. Am vazut in cartea de oaspeti nume precum Tilda Swinton, Penelope Cruz, Catherine Zeta-Jones, Anna Kournicova, Emily Rossum, Sophie Marceau, si altele. Unele din acele note de multumire erau insotite si de plicurile in care au fost trimise la birourile Swarovski din Paris, cu adresele din Hollywood ale vedetelor respective, dar bineinteles ca din consideratie fata de acele celebritati si viata lor privata nu am fotografiat plicurile cu adresele lor personale.

Cartea de oaspeti Swarovski

Tilda Swinton

Penelope Cruz

Catherine Zeta-Jones

Anna Kournikova

Emily Rossum

Sophie Marceau

Sophie Marceau

Photo credit: Victoria West

Categorii:
Evenimente · High Fashion

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title