fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Colectia de ochelari Dan Levy

de

Dan Levy este un fost columnist al revistei canadiene de moda Flare, si de curand scriitorul a creat o colectie de ochelari de vedere (rame) si de soare care se numeste DL Eyewear. Colectia cuprinde 5 stiluri de ochelari unisex, in varianta de vedere si de soare, fiecare fiind disponibila la pretul de $95. Dan Levy insusi este purtator de ochelari de vedere inca din scoala primara (Hello fellow eyeglasses wearer!), si a creat ochelarii DL Eyewear in stilul asemanator cu ochelarii pe care obisnuieste sa-i poarte si el. Numele pe care Dan Levy le-a ales pentru cele 5 modele de ochelari sunt numele strazilor din comunitatea toronteza unde si-a petrecut copilaria. Din cele 5 strazi, despre doua stiam si eu, si anume McKenzie si Birch. 🙂

Whitehall

Powell

McKenzie

Cluny

Birch

Columnistul Dan Levy purtand ochelari Whitehall

Colectia de ochelari ai lui Dan Levy sunt disponibili la DLEyewear.com, precum si la magazinele din Toronto The Narwhal si Jonathan and Olivia.

Oh ce-mi mai placeau articolele lui Dan Levy pe vremea cand scria pentru Flare, si chiar imi pare rau ca nu mai face parte din redactia revistei. Daca sunteti curiosi sa cititi cateva din articolele lui Dan Levy, acestea inca mai pot fi accesate in arhiva online a revistei Flare, pe aceasta pagina, ai anume articolele din categoria Celebrity.

Sa aveti un weekend minunat!

Photo credit: Flare.com

Categorii:
Pret-a-Porter

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title