fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Weekend de vara la Horseshoe Lake, Ontario

de

Horseshoe Lake este un lac din provincia Ontario si o zona turistica foarte populara, caci pe malul lacului se afla multe parcuri de agrement, printre care si Horseshoe Lake Camp and Cottages. De curand am petrecut un weekend in acest parc de agrement, cu familia mea si cu RV-ul nostru, si cu o alta familie de prieteni si RV-ul lor.

Sa plecam in excursii cu casa mobila este metoda noastra preferata de a ne petrece vara in Canada. Nu facem calatorii cu RV-ul chiar in fiecare weekend, dar incercam sa plecam din Toronto in timpul verii atat de des pe cat putem.

Am plecat la Horseshoe Lake Camp and Cottages vineri dupa-amiaza. Lacul se afla la vreo 3 ore de condus de Toronto, si cand am ajuns la parcul de agrement unde aveam rezervare pentru un weekend, inca era lumina, si am reusit sa parcam si sa instalam RV-urile inainte sa se lase intunericul. In prima seara, fiind deja tarziu cand ne-am instalat, n-am facut mare lucru, ci doar am facut foc de tabara si un gratar, si am lasat toata distractia pentru a doua zi.

Iar cand m-am trezit a doua dimineata, am iesit din RV sa colind prin parc.

Mai tarziu am coborat pe malul lacului Horseshoe.

Prietenul nostru Sandu (nasul de botez al lui Alex) are drona, si ne-am jucat in parc cu drona. A facut un filmulet, pe care de-abia astept sa-l vad pe Youtube, cand il posteaza. 🙂 Am scos si ATV-ul din dotare…

Bineinteles ca drona a urcat la inaltime mult mai mare, dar eu am urmarit-o cu aparatul de fotografiat cand era aproape de sol.

Mai tarziu am iesit cu barca lui Sandu pe lac. Avem si noi barca, dar n-am adus-o cu noi in aceasta calatorie, avand in vedere ca am adus ATV-ul. In afara de asta, atunci cand plecam cu Sandu in calatorii estivale cum a fost acest weekend la Horseshoe, facem intelegerea sa aducem o singura barca. In unele calatorii venim cu barca noastra, si in altele Sandu aduce barca lui. De data aceasta barca lui Sandu a fost „de serviciu”. John a condus barca, si Sandu a filmat cu drona.

Duminica ne-am intors in Toronto. Dimineata nu am avut timp sa facem mare lucru pe frontul distractiilor, ci doar am strans bagajele si am desinstalat RV-urile, si in timp ce eram ocupati cu strangerea bagajelor, i-am lasat pe copii sa se joace pe topogan. Am parasit parcul in dupa-amiaza de duminica, urmand ca luni sa o luam de la capat, cu o noua saptamana activa.

Weekendul viitor va fi sarbatoare in Canada, Ziua Nationala a Canadei care se sarbatoreste pe 1 iulie, si vom avea weekend lung. Prietenul nostru Sandu va pleca din nou la Horseshoe Lake, caci si-a facut rezervare cu RV-ul pentru acest weekend lung. Noi am omis sa facem rezervare pentru weekendul lung din timp, si acum nu mai putem sa gasim rezervare nicaieri, in niciun parc de agrement, caci toate parcurile unde poti sa mergi cu RV-ul sunt pline acum, cu doar o saptamana inainte de weekendul lung; asa ca de data aceasta nu vom putea pleca nicaieri cu casa mobila. Dar nu-i bai, vara e in toi, si vom avea alte ocazii pentru alte calatorii cu RV-ul prin Canada.

Sa aveti o vara splendida!

Photo credit: Victoria West

Tag-uri:
· · · · · · · · ·
Categorii:
Calatorii · Canada

Comentarii

  • Foarte frumos arata locul!
    Super ca v-ati plimbat si cu barca! 🙂

    Cris 24 iunie 2016 19:27 Răspunde
    • Multumesc Cris pentru vizita si comentariu. Ma bucur ca iti place. 🙂
      Te mai astept cu drag!

      Victoria West 30 iunie 2016 19:33 Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title