fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Revista presei de moda: Flare Canada, iunie 2011

de

In sfarsit a venit vara (mai cu zile calde, mai cu zile mai reci, si la Toronto, si la Bucuresti), si revistele de moda din aceasta luna sunt pline de noutati estivale in ale trendurilor. Acum doua luni va prezentam cateva reviste de moda nord-americane, printre care si revista canadiana Flare, iar de data aceasta am pe birou numarul de iunie al revistei Flare Canada.

Flare Canada, iunie 2011 - actrita Jennifer Lawrence

Flare Canada, iunie 2011 - actrita Jennifer Lawrence

Culorile vii sunt in continuare la moda in acest sezon – rosu, coral, roz, fuchsia. Zara, H&M, Diane von Furstenger, Sonia Rykiel sunt doar cateva case de moda care ne incanta cu trendul culorilor in aceasta vara. Aparitia excentrica pe care Lady Gaga si-a facut-o la Premiile Grammy din acest an, iesind pe scena dintr-un ou gigantic si purtand o tinuta galbena, a inspirat moda unghiilor galbene pentru acest sezon.

Stilurile print (florale, marine, celeste, meteorice, printuri de inspiratie hi-tech) de asemenea sunt printre preferatele acestei veri. Revista ne prezinta un intreg pictorial de moda print – tinute print propuse de Diesel, H&M, Pierre Hardy, Linda Lundstrom, Holt Renfrew, The Bay, BCBG, Christian Louboutin, Sarah Stevenson, Burberry, si alti designeri.

Ochelarii de soare care sunt la moda in acest sezon sunt ochelari in modele excentrice dar in nuante de inspiratie retro – Prada, Chanel, Urban Outfitters, Forever 21, Thierry Lasry. Ochelarii care au iesit in evidenta cel mai mult la show-urile de moda din acest sezon sunt Prada, la fel ca si intreaga colectie de primavara-vara 2011 a casei de moda italiene.

Prada

Prada

Thierry Lasry

Thierry Lasry

Cat priveste stilurile clasice prezentate in acest numar, sa nu uitam de stilul vetsimentar corporate, stilul casual, dar si trendul alb care se poarta in fiecare vara, iar vara lui 2011 nu este o exceptie. Moda in alb este prezenta in fiecare revista pe care am citit-o in acest sezon. Modelul canadian Heather Marks ne arata cum sa purtam alb in aceasta vara, intr-un pictorial splendid realizat de fotograful Max Abadian.

Heather Marks

Heather Marks

Heather Marks 3

Heather Marks 4

Si una funny, pe care chiar vroiam sa o mentionez demult. Vad in toata presa glossy din ultimele luni o campanie publicitara pentru aparatul de ras Venus de la Gilette, imaginea careia este Jennifer Lopez. Mesajul promotional al campaniei suna cam asa: “Goddess is when you put your best foot forward followed by your most beautiful leg. Your smooth, sexy, Venus Leg. We all have goddess moments. Venus. Reveal the goddess in you.” Reclama cu pricina ma face sa rad, de parca sa te razi cu lama pe picioare a devenit cea mai buna si mai eficienta metoda de epilare dintre toate cate exista. Ce sa mai vorbim de epilarea cu ceara care ne tine o luna sau epilarea cu laser care este definitiva, cand avem aparatul de ras Venus de la Gilette care ne salveaza de parul nedorit pentru o zi. Si Jennifer Lopez chiar vrea sa o credem pe cuvant ca se rade cu lama inainte de concerte sau evenimente cu covor rosu? Zau asa.

Categorii:
tendinte

Comentarii

  • Victoria, a venit zilele trecute la noi o trupa de teatru pentru copii, iar una dintre actrite avea o rochie de vara impecabil de alba desi manuia valize cu recuzita, papusi s.a. Modelele din revista Flare de Canada sant foarte frumoase, mai ales cele cu dantela. Eu cred ca albul este culoarea verii si nu se potriveste cu nici un alt anotimp.
    Cat despre epilarea cu lama, am uitat de ea de cand am primit cadou aparatul minune; totusi pielea ramane mult mai fina dupa epilarea cu ceara ( pe care din pacate n-am incercat-o niciodata, dar am vazut la altele).

    camellia 9 iunie 2011 11:52 Răspunde
  • Buna Camellia, ma bucur sa te vad din nou. 🙂
    Mi-a placut foarte mult acest pictorial, ador albul pe timp de vara. Si da, asa este, albul este pentru vara, mai greu sa porti tinute albe din cap pana in picioare in sezonul rece. 😀 Din acele poze cu Heather Marks, imi plac ce mai mult a 4-a tinuta, si ultima.
    Cat priveste epilarea, am folosit si eu aparat (un Braun) in ultimii 6 ani, dar acum e obosit, nu mai functioneaza la fel de bine, si acum prefer sa merg la salon pentru epilare cu ceara, pana imi cumpar unul nou eventual. 🙂

    Victoria West 9 iunie 2011 14:41 Răspunde
  • Pingback: peridoto

  • Pingback: Bisuteria

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title