fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Expozitie aviatica la Bowmanville

de

In articolul meu precedent va spuneam ca am explorat Bowmanville, un orasel situat la 30 minute distanta de casa mea. Printre atractiile locale din Bowmanville se afla un parc de agrement Cedar Park Resort, o gradina zoologica privata, cateva biserici, un parc urban Rotary Park, dar si un muzeu local.

Muzeul din Bowmanville

Muzeul din Bowmanville

Muzeul din Bowmanville

Muzeul din Bowmanville

Am vrut sa vizitez muzeul, dar l-am gasit inchis, si am aflat la fata locului ca acesta poate fi vizitat numai cu programare, in grup sau individual. Cu alte cuvinte, daca vrei sa vizitezi muzeul din Bowmanville, trebuie sa-i suni inainte si sa-ti faci o programare pentru a vizita muzeul, si in ziua si ora respectiva muzeul va fi deschis pentru vizitele programate. Cand am fost la Bowmanville, mi s-a spus ca in in acea zi a avut loc deja o vizita de grup la muzeu, si pana la sfarsitul zilei muzeul nu se va mai deschide pentru alte vizite, asa ca m-am gandit sa revin la muzeul din Bowmanville cu o alta ocazie.

Dar in schimb, am putut vizita o expozitie aviatica, gazduita de Heritage Centre din Bowmanville, o galerie adiacenta muzeului din Bowmanville.

Heritage Centre din Bowmanville, numele caruia este dedicat unei personalitati locale din secolul 19

Heritage Centre din Bowmanville, numit dupa o personalitate locala, Sarah Jane Williams

Unele exponate insa nu prea aveau legatura cu aviatia, dar au fost incluse in expozitie.

Photo credit: Victoria West

Tag-uri:
· · · ·
Categorii:
Canada

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title